Maak een goede eerste indruk met zakelijke make-up

De kracht van make-up voor jouw professionele succes

In de dynamische wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om een sterke zakelijke uitstraling te hebben. Of je nu solliciteert naar een droombaan, een belangrijke presentatie geeft, of netwerkt met potentiële klanten, de manier waarop je je presenteert speelt een cruciale rol in je succes. En hierbij kan zakelijke make-up een waardevolle bondgenoot zijn.

Waarom make-up een onmisbare tool is in de zakenwereld

 • Versterkt je eerste indruk: een verzorgde uitstraling met subtiele make-up accenten straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit, waardoor je direct een positieve indruk maakt.
 • Boost je zelfvertrouwen: wanneer je er op je best uitziet, voel je je zelfverzekerder. Dit zelfvertrouwen straal je uit, wat je helpt in interacties met anderen en je prestaties verbetert.
 • Een professionele uitstraling: make-up draagt bij aan een representatieve uitstraling, waardoor je jouw e kansen op succes kan vergroten. Denk hierbij aan sprekers, trainers, leiders en andere functies in de publieke belangstelling.
 • Versterkt je personal branding: make-up kan een subtiel, maar krachtig onderdeel zijn van je personal branding. Door een consistente en herkenbare make-upstijl te creëren, versterk je je unieke merkidentiteit.

Tips voor een zakelijke make-up:

 • Gebruik een primer: een primer werkt als een buffer tussen je huidverzorging en make-up. Het zorgt ervoor dat je foundation en andere make-up langer mooi blijven, wat erg handig is voor lange werkdagen.
 • Kies de juiste foundation: foundation helpt een egale huid te creëren door oneffenheden te verdoezelen voor een meer verzorgde look. Kies een foundation dat goed aansluit bij je ondertoon en huidskleur.
 • Gebruik neutrale tinten: ga voor neutrale kleuren zoals bruin, beige en zachtroze of perziktinten. Neutrale tinten passen bij veel huidtinten en kledingstijlen, waardoor ze een goede keuze zijn voor een professionele look.
 • Accentueer je sterke punten: gebruik make-up om je mooiste kenmerken te benadrukken zoals je ogen of lippen. Vermijd opvallende kleuren. Is een red lip jouw signature look? Kies een matte lipstick in jouw ondertoon.
 • Houd het mat: In een werkomgeving kun je beter gaan voor een matte finish, vooral bij je veel online meetings hebt. Matte producten minimaliseren glans en zorgen voor een verzorgde uitstraling.
 • Fixeer je make-up: gebruik een setting poeder en spray om je make-up te fixeren. Zo blijft deze de hele dag fris, ook op drukke werkdagen.
 • Wees voorbereid op touch-ups: neem wat make-up mee waarmee je jouw look kunt bijwerken. Denk aan een compacte poeder, lippenstift en oogpotlood . Dat is handig op lange werkdagen of als je na het werk een borrel of etentje hebt.

“Maak van make-up jouw geheime wapen voor zelfvertrouwen en succes”.

Ben je klaar om je zakelijke make-up naar een hoger niveau te tillen?

Ik help jou graag om de beste versie van jezelf te ontdekken en optimaal te stralen. Met een make-upadvies op maat, afgestemd op jouw unieke kenmerken en professionele doelen. Samen creëren we een make-upstijl die jouw natuurlijke schoonheid accentueert, je zelfvertrouwen een boost geeft en je professionele uitstraling optimaliseert.

Boek een make-up advies op maat!

Begin vandaag nog met het transformeren van je professionele uitstraling! Boek een persoonlijk make-upadvies en ontdek hoe je met de juiste make-up een krachtiger professioneel imago kunt creëren. Wacht niet langer, zet nu de eerste stap! Boek een 1-op-1- Makeup advies!

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.