Voor en na make up foto’s

Voor en na make up foto’s vind ik leuk om te maken, omdat je dan goed ziet wat het effect is van make up. De foto’s maak ik meestal tijdens een make up advies, makeup workshop of visagie opdracht. Op de foto’s kun je goed zien wat make up kan doen voor iemands uiterlijk. Daar heb je echt geen dikke lagen voor nodig, want goede make up gaat om het juiste gebruik ervan en niet om de hoeveelheid. Dus de juiste kleuren, producten en technieken. En heel belangrijk: passend bij iemands persoonlijkheid. Ik ben groot voorstander van natuurlijk ogende make up, die iemands uitstraling en innerlijke schoonheid versterkt. Make up moet jou dienen en niet andersom. Dat ik me heb gespecialiseerd in natuurlijke make-up looks (mijn motto is “less is more”) zie je ook terug in mijn fotogalerij.

Kleine en grote transformaties voor na make up

voor en na make upMeestal zijn het subtiele veranderingen, maar soms hebben transformaties een grotere impact. Bijvoorbeeld bij de dame op de foto hiernaast. Ze had nog nooit haar wenkbrauwen laten epileren, omdat ze was bang dat ze te dun zouden worden. Na mijn make-over heeft haar gezicht een opener blik. Ten eerste doordat haar wenkbrauwen nu meer op gelijke hoogte (symmetrie) staan. Ten tweede door behoud van de natuurlijke vorm door niet teveel te epileren. Ze was heel blij met het resultaat. Nu heeft ze mooie wenkbrauwen, die nog steeds passen in haar gezicht. Wenkbrauwen zijn de kapstok van het gezicht en daarom moet je ze zo natuurlijk mogelijk houden.

Voor en na make up foto’s

Met de voor en na foto’s in onderstaande galerij, zie je goed wat make up kan doen aan de uitstraling van een gezicht. Wil je na het bekijken van onderstaande galerij nog meer foto’s zien? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram pagina, de foto’s op Makeup opdrachten of van IM Makeup aan het werk. Voor de publicatie van de foto’s op mijn website heb ik toestemming gehad van mijn klanten.

Heel veel kijkplezier!