Aan het werk: een kijkje in de keuken bij IM Makeup

aan het werk

Op deze pagina bied ik je een inkijkje in mijn wereld als visagist, zodat je een idee krijgt van hoe mijn dagelijkse werk eruitziet. Mijn werkterrein is voornamelijk mijn eigen huis, waar ik de meeste klanten verwelkom voor 1-op-1 makeup advies, makeup workshops of het aanbrengen van mooie feestelijke make up. Hoewel ik zelden de deur uit hoef voor opdrachten, ben ik jaarlijks een paar keer onderweg met mijn make-upkoffer. Denk aan fotoshoots op locatie of make-overs tijdens evenementen. Tijdens mijn laatste evenement heb ik vrouwelijke gasten voorzien van schitterende feestmake-up. Ze waren zeer tevreden met hun look en straalden op hun award party.

Soms op bijzondere locaties aan het werk

In 2016 had ik een leuke opdracht op locatie, want ik moest regenboog make-up aanbrengen bij een operazanger. Hij voer mee en zong op een boot tijdens Canal Pride. Het was best een uitdaging, want het was bijna 30 graden en hij zweette veel. In dergelijke situaties zijn speciale technieken nodig om ervoor te zorgen dat de make-up zo lang mogelijk blijft zitten. Ik herinner me ook nog goed een opdracht uit 2012, waarbij ik betrokken was bij de opnames van een videoclip.. Hoewel fotoshoots en videoproducties meestal in een studio plaatsvinden, was dat deze keer niet het geval. De opnames van de videoclip van de band Seeka waren midden in het Haarlemse bos. Mijn werkplek was een picknick tafel bedekt met mos. We hadden gelukkig de hele dag mooi weer en goed licht, want dat is belangrijk bij videoproducties.. Een prachtige ervaring!

Bekijk de fotogalerij van mij aan het werk

Hieronder vind je een selectie foto’s waarop ikzelf aan het werk ben. Speciale dank aan mijn opdrachtgevers en vrienden, want zonder hen zou ik niet op de foto staan 😉 Misschien werk ik binnenkort wel voor jou, en dan kun jij ook wat kiekjes van me maken.Bovenkant formulier

Sharing is caring!