Aan het werk: een kijkje in de keuken bij IM Makeup

aan het werk

Op deze pagina geef ik je een kijkje in mijn wereld als visagist. Daarmee krijg je een beetje een idee hoe mijn werk eruit ziet. Ik ben niet vaak op pad, maar werk vooral vanuit huis. Daar ontvang ik ook de meeste klanten. Zij komen voor 1-op-1 makeup advies, makeup workshops of het aanbrengen van een mooie feestelijke make up. Hoewel ik niet vaak weg hoef voor klussen, ben ik ieder jaar een paar keer met mijn make up koffer op pad. Zoals voor fotoshoots op locatie of make-overs tijdens evenementen. Tijdens mijn laatste evenement heb ik vrouwelijke gasten mooie feestelijk opgemaakt tijdens. Ze waren blij met hun looks en straalden op hun award party.

Soms op aparte locaties aan het werk

In 2016 had ik een leuke klus op locatie, want ik moest regenboog make-up aanbrengen bij een operazanger. Hij voer mee en zong op een boot tijdens Canal Pride. Het was best een uitdaging, want het was bijna 30 graden en hij zweette veel. Dan heb je speciale technieken nodig, zodat de make-up zo lang mogelijk houdt. Ik herinner me ook nog goed een klus uit 2012, opnames van een videoclip. Fotoshoots en opnames van videoproducties zijn meestal in een studio, maar die keer niet. De opnames van de videoclip van de band Seeka waren niet in een studio of in de stad, maar midden in het Haarlemse bos. Daar was mijn werkplek een picknick tafel, die overdekt was met mos. We hadden gelukkig de hele dag mooi weer en goed licht, want dat is belangrijk bij een videoproductie. Mooie ervaring!

Bekijk de fotogalerij van mij aan het werk

Op deze pagina vind je een selectie foto’s, waar ik zelf op sta en die gemaakt zijn terwijl ik aan het werk ben. Bedankt aan alle opdrachtgevers en vrienden, want zonder hen stond ik er niet op 😉 Wie weet, ben ik een keer voor jou aan het werk en kun jij ook kiekjes van me maken.

Sharing is caring!