Feestelijke make up

Feestelijke make up voor iedere gelegenheid

feestelijke make up

Feestelijke make up is een mooie investering voor jezelf als je extra wilt stralen tijdens een speciale gelegenheid. Denk daarbij aan een bruiloft, cocktail party, gala, themafeest of (kerst)borrel. Wat jouw wensen ook zijn, ik help jou graag aan een passende feestelijke make up.

Feestelijke make up maakt outfit af

Zodra jouw uitnodiging binnen is, begint het feest. Welke jurk zal ik dragen en welke schoenen? Kleding en schoenen zijn natuurlijk essentieel, maar vergeet vooral de make up niet. Daarmee maak je je look helemaal af. Maar wat als je zelf niet zo handig bent met opmaken? Of als niet weet hoe je een bepaalde look maakt? Dan is het wel prettig als je het werk aan mij kan overlaten, zodat je geen stress hebt. Bovendien kun je alle looks kiezen, omdat ik als professional bijna alles voor je kan creëren. Bijvoorbeeld een mooie glamour look, jaren vijftig make up of een dramatische smokey eye. Ik vertaal graag jouw wensen naar een creatie passend bij de feestelijke gelegenheid. Zodat jij kan stralen en de show kan stelen.

In overleg passende feestelijke make up

Ik stem van tevoren met je af welke make up look je graag wilt, zodat de make up past bij jouw persoonlijke wensen, het soort feest, jouw kleding en accessoires. Bovendien kan ik me door af te stemmen ook goed voorbereiden, omdat ik misschien extra materialen moet aanschaffen. Bijvoorbeeld kunstwimpers of speciale gezichtsverf. Ook de locatie stemmen we af, zodat we een handige plek hebben voor het opmaken. Jij kan naar mij toe komen, maar ik kan ook naar jou komen. Wat voor jou het handigst is.