Feestelijke make up

Feestelijke make up voor iedere gelegenheid

feestelijke make up

Heb jij binnenkort een bruiloft, gala, themafeest of bedrijfsfeest en wil je daarvoor een feestelijke make up om extra te stralen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Wat jouw wensen ook zijn, ik help jou graag aan een passende feestelijke make up. Ik ben ook zaterdag en zondag open, dus mocht je last minute een visagist nodig hebben dan kun je contact met mij opnemen.

Feestelijke make up maakt je outfit af

Kleding en schoenen zijn natuurlijk essentieel, maar met mooie make up maak je je look compleet. Als je zelf minder handig bent met opmaken of niet weet hoe je een bepaalde look aanbrengt, dan kan ik je helpen. En heb je een speciale make-up look in gedachten? Dan kun je deze naar me appen of mailen, zodat ik de look voor je kan creëren. Bijvoorbeeld een mooie glamour look, jaren vijftig make up of een dramatische smokey eye. Ik vertaal graag jouw wensen naar een creatie passend bij de feestelijke gelegenheid. Zodat jij kan stralen en de show kan stelen.

Alles in overleg voor jouw feestelijke make up

Ik stem van tevoren met je af welke make up look je graag wilt, zodat de make up past bij jouw persoonlijke wensen, het soort feest, jouw kleding en accessoires. Door van tevoren af te stemmen weet ik ook of ik extra materialen moet aanschaffen. Bijvoorbeeld kunstwimpers of speciale gezichtsverf. Ook de locatie stemmen we af, zodat we een handige plek hebben voor het opmaken. Jij kan naar mij toe komen, maar ik kan ook naar jou komen. Wat voor jou het handigst is.