Make up voor iedere speciale gelegenheid

feestelijke make up

Heb jij binnenkort een feestelijke of andere speciale gelegenheid? Zoals een bruiloft, gala,  zakendiner of themafeest? En ben je op zoek naar een visagist, die jou mooi opmaakt voor de gelegenheid? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Je kan bij mij je make-up laten doen, passend bij je persoonlijke wensen. Met mijn jarenlange ervaring heb ik al heel veel dames blij gemaakt met een passende look. Of het nu gaat om een naturel dag makeup, avond makeup of meer glamour makeup. Je kan bij mij ook in het weekend terecht, want ik ben zaterdag en zondag open.

zwarte vrouw met feestelijke makeup

Make up looks waaruit je kan kiezen

Dag make up / avond make up naturel

Draag je nauwelijks make-up? Dan kun je het beste voor deze stijl kiezen. Het is de meest natuurlijke make up variant. Je krijgt dan een lichte basis make-up met de focus op een egale huid en sprekende ogen. Het aanbrengen kost maximaal 45 minuten, inclusief tijd om af te stemmen. 

Dag make up / avond make up glamour

Gebruik je dagelijks make-up en ben je wel wat gewend? Dan kun je voor deze stijl gaan. Naast een basis make-up met shapen en highlighten leg ik de nadruk op je ogen, zodat deze echte blikvangers worden. Het aanbrengen kost maximaal 60 minuten, inclusief tijd om af te stemmen.

Thema / party make-up

Heb je een themafeest en wil je een speciale look? Bijvoorbeeld Great Gatsby of een look voor een Halloween feest? Geef je wensen aan, bijvoorbeeld met een foto, en ik maak je op in de gewenste stijl. Het aanbrengen kost tussen de 60 en 75 minuten.

Bekijk hier mijn prijslijst voor alle tarieven.

Zien is geloven, dus bekijk foto’s van mijn werk

Voordat je het contactformulier hieronder invult of contact met me opneemt, wil je vast zien wat je kunt verwachten van mijn stijl. Immers, zien is geloven toch? Ik maak regelmatig voor- en na-foto’s, die ik van klanten mag publiceren. Neem een kijkje op mijn Instagram account voor de meest recente foto’s om een goede indruk te krijgen van mijn naturel stijl.  

Vul onderstaand contactformulier in!

Ik neem binnen 12 uur contact met je op. Wil je eerst bellen? Dat kan via 06-81339235.

  Voor- en achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Wat voor feestelijke make-up wil je?*

  Heb je een vraag, opmerking of specifieke wens(en)?

  Sharing is caring!