Feestelijke make up voor iedere gelegenheid

feestelijke make up

Heb jij binnenkort een feestje of andere speciale gelegenheid? Zoals een trouwerij, gala(diner), vrijgezellen- of themafeest? En ben je op zoek naar een visagist, die jou mooi en goed opmaakt voor de feestelijke gelegenheid? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik maak je graag mooi met een make up, passend bij je persoonlijke wensen. Met mijn jarenlange ervaring heb ik al heel veel dames blij gemaakt met een passende look. Of het nu gaat om een naturel dag makeup, naturel avond makeup, een glamour makeup of uitbundige party look. En weet je wat fijn is, vooral als je een feestje hebt in het weekend? Ik ben ook zaterdag en zondag open.

Jouw feestelijke make-up op maat

Heb je een hele specifieke feestelijke make up look in gedachten zoals een klassieke smokey eye, jaren vijftig make up (à la Marilyn Monroe) of een ‘over the top’ party make-up? Dan kun je mij van tevoren een afbeelding mailen of appen, zodat ik weet wat je wens is en welke spullen ik klaar moet leggen, zodat ik meteen aan de slag kan. Voor een feestelijke make-up kun je naar mij toe komen, maar ik kan ook naar jouw locatie komen. Wat voor jou of het feestje het handigst is. Als ik naar jou locatie kom, geldt een toeslag van €5,00. Eventuele reis- en parkeerkosten zijn dan nog niet inbegrepen. Het aanbrengen van een feestelijke make up kost tussen de 30 minuten voor een naturel dag makeup tot 1 uur voor een uitbundige party look. Bekijk hier mijn prijslijst.

Zien is geloven, dus bekijk foto’s van mijn werk

Voordat je met mij contact opneemt, wil je vast zien wat je kunt verwachten van mijn stijl. Immers, zien is geloven toch? Gelukkig maak ik regelmatig voor en na-foto’s, die ik van mijn klanten mag publiceren. Een paar feestelijke looks vind je op mijn website, maar je kunt ook een kijkje nemen op mijn Instagram account. Daar staan heel veel foto’s waarmee je een goede indruk krijgt van mijn stijl en looks.  

zwarte vrouw met feestelijke makeup

Zelf een feestelijke make-up leren aanbrengen?

Zou je graag willen leren hoe je een mooie, feestelijke makeup bij jezelf aanbrengt? Dat kan tijdens een 1-op-1 makeup advies, alleen of met een vriendin of iemand anders. Wil je met 3 of meer personen komen? Boek dan een make up workshop.