Feestelijke make up

Feestelijke naturel make up voor iedere gelegenheid

feestelijke make up

Heb jij binnenkort een feestje of andere speciale gelegenheid? En wil je er zeker van zijn dat je make-up mooi is en mooi blijft? Bij mij kun je rekenen op een mooie, naturel make-up passend bij jouw wensen en de gelegenheid. Ik zorg ervoor dat je er extra goed uitziet, maar dat je wel jezelf blijft. En misschien prettig om te weten: ik ben ook zaterdag en zondag open. 

Feestelijke make up maakt je outfit af

Kleding en schoenen zijn natuurlijk belangrijk, maar met mooie make up is je look pas echt compleet. Ben je niet handig met opmaken of weet je niet hoe je een bepaalde look aanbrengt. Geen nood, want ik kan jou helpen. Heb je een speciale make-up look in gedachten zoals een mooie glamour look, jaren vijftig make up of mooie smokey eye? Dan kun je deze naar me appen of mailen, zodat ik die voor je kan creëren.

Alles in overleg voor jouw feestelijke make up

Ik stem via de app of e-mail met je af welke make up look je graag wilt, zodat deze past bij jouw uitstraling, wensen, de setting, je kleding en accessoires. Door van tevoren af te stemmen weet ik welke spullen ik klaar moet zetten, zodat ik meteen aan de slag kan. Voor het opmaken kun je naar mij toe komen, maar ik kan ook naar jouw locatie komen. Wat voor jou of het feestje het handigst is.