Feestelijke make up: visagie voor iedere gelegenheid

feestelijke make up

Heb jij binnenkort een feestelijke of andere speciale gelegenheid? Zoals een bruiloft, gala,  zakendiner of themafeest? En ben je op zoek naar een visagist, die jou opmaakt voor de gelegenheid? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Je kan bij mij je make-up laten doen, passend bij je persoonlijke wensen. Met mijn jarenlange ervaring heb ik al heel veel dames blij gemaakt met een passende look. Of het nu gaat om een naturel dag makeup, naturel avond makeup, glamour makeup of uitbundige party look. Je kan bij mij ook in het weekend terecht, want ik zaterdag en zondag open.

zwarte vrouw met feestelijke makeup

Make up looks waaruit je kan kiezen

Dag make up / avond make up naturel

Draag je nauwelijks make-up? Dan kun je het beste voor deze stijl kiezen. Het is de meest natuurlijke make up variant. Je krijgt dan een lichte basis make-up met de focus op een egale huid en sprekende ogen. Het aanbrengen kost circa 30 minuten. 

Dag make up / avond make up glamour

Gebruik je dagelijks make-up en ben je wel wat gewend? Dan kun je voor deze stijl gaan. Naast een basis make-up met shapen en highlighten leg ik de nadruk op je ogen, zodat deze echte blikvangers worden. Het aanbrengen kost circa 45 minuten.

Uitbundige party make up 

Ben je wel wat gewend en wil je shapen en highlighten, een cut crease oogschaduw, baking, valse wimpers en/of glitters? Ga voor deze stijl. Heb je een bepaalde look in gedachten? Mail of app me van tevoren een afbeelding ter inspiratie. Het aanbrengen kost circa 60 minuten.

Bekijk hier mijn prijslijst voor alle tarieven.

Zien is geloven, dus bekijk foto’s van mijn werk

Voordat je het contactformulier hieronder invult of contact met me opneemt, wil je vast zien wat je kunt verwachten van mijn stijl. Immers, zien is geloven toch? Ik maak regelmatig voor- en na-foto’s, die ik van klanten mag publiceren. Neem een kijkje op mijn Instagram account voor de meest recente foto’s om een goede indruk te krijgen van mijn naturel stijl.  

Feestelijke makeup aanvragen!

Wil je mijn boeken om jou mooi op te maken? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 12 uur per e-mail contact met je op. Wil je liever eerst bellen. Dat kan via 06-81339235.

Contactformulier

Voor- en achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Welke feestelijke makeup wil je?*

Heb je een specifieke wens(en)?