Feestelijke make up voor iedere gelegenheid

feestelijke make up

Heb jij binnenkort een feestelijke of andere speciale gelegenheid? Zoals een bruiloft, gala,  zakendiner of themafeest? En ben je op zoek naar een visagist, die jou mooi opmaakt voor de gelegenheid? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Je kan bij mij je make-up laten doen, passend bij je persoonlijke wensen. Met mijn jarenlange ervaring heb ik al heel veel dames blij gemaakt met een passende look. Of het nu gaat om een naturel dag makeup, avond makeup of meer glamour makeup. Je kan bij mij ook in het weekend terecht, want ik ben zaterdag en zondag open.

zwarte vrouw met feestelijke makeup

Feestelijke make up looks waaruit je kan kiezen

Dag make up / avond make up naturel

Als je normaliter weinig tot geen make-up draagt, is dit de perfecte keuze. Deze stijl is de meest natuurlijke make-upvariant. Je kunt een lichte basismake-up verwachten met de nadruk op een egale huid en sprankelende ogen. Het aanbrengen duurt maximaal 45 minuten, inclusief tijd om jouw wensen af te stemmen.

Dag make up / avond make up glamour

Als je gewend bent om dagelijks make-up te dragen, is deze stijl ideaal voor jou. Naast het aanbrengen van een basismake-up en het contouren en highlighten, leg ik speciale nadruk op je ogen, waardoor ze echte blikvangers worden. Het aanbrengen neemt maximaal 60 minuten in beslag, inclusief de tijd om jouw persoonlijke wensen af te stemmen.

Thema / party make-up

Heb je een themafeest en wil je een speciale look? Denk aan bijvoorbeeld de Great Gatsby-stijl of een look voor een Halloweenfeest. Laat je wensen weten, eventueel met een foto, en ik zorg ervoor dat ik je opmaak in de gewenste stijl. Het aanbrengen varieert van 60 tot 75 minuten, afhankelijk van de complexiteit van de look.

Bekijk hier mijn prijslijst voor alle tarieven.

Overtuig jezelf, bekijk foto’s van mijn werk

Voordat je onderstaande contactformulier invult of contact met me opneemt, begrijp ik dat je nieuwsgierig bent naar wat je kunt verwachten van mijn stijl. Zoals het gezegde luidt, ‘zien is geloven,’ toch? Ik deel regelmatig voor- en na-foto’s van klanten die ik met trots mag publiceren.  Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op mijn Instagram account, waar je de meest recente foto’s kunt bekijken en een goed beeld kunt krijgen van mijn stijl.

Vul onderstaand contactformulier in!

Ik neem binnen 12 uur contact met je op. Wil je eerst bellen? Dat kan via 06-81339235.

  Voor- en achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Wat voor feestelijke make-up wil je?*

  Heb je een vraag, opmerking of specifieke wens(en)?

  Sharing is caring!