Doe een make up workshop cadeau!

Is je zus, moeder, vrouw of vriendin binnenkort jarig? Of lijkt het je gewoon leuk om iemand te verblijden met een leuke activiteit? Verras haar op een originele manier met een make up cadeaubon. Geef er een voor een 1-op-1 make-up advies of een make-up workshop met een groepje. Super leuk om cadeau te doen en nóg leuker om (van jou) te krijgen. Om de verrassing compleet te maken, krijg je een gepersonaliseerde cadeaubon, die de gelukkige ontvanger in kan wisselen wanneer het haar (of hem) uitkomt. Wil je meteen een bon bestellen? Vul het formulier in onderaan deze pagina of neem contact met mij op.

Moeder en dochter tijdens een 1-op-1 make up advies voor 2

Vijf vrienden volgen een make-up workshop

Kosten en geldigheid cadeaubon

De prijzen voor een make up advies of makeup workshop cadeaubon vind je hier! Een cadeaubon van IM Makeup is 12 maanden geldig, dus de ontvanger heeft genoeg tijd om hem te verzilveren. Geen haast dus om een datum te kiezen waarop ze kan genieten van haar cadeau.voorbeeld makeup cadeubon

Make up workshop cadeau gepersonaliseerd

Op de cadeaubon (zie voorbeeld hierboven) komt de naam van de ontvanger, die van de gulle gever, voor welke workshop de bon geldig is en tot wanneer deze is in te wisselen. De bon is geldig vanaf de datum, dat de bon is betaald tot 12 maanden erna.

Betaling en ontvangst cadeaubon

Indien je een cadeaubon wilt bestellen, ontvang je na je aanvraag eerst van mij een factuur. Je ontvangt per e-mail de gepersonaliseerde cadeaubon nadat ik jouw betaling binnen heb. Je hoeft hem dan alleen nog uit te printen en te geven.

Bestellen van een make up workshop cadeau bon!

Voor- en achternaam

E-mailadres

Voor wie is de bon (voor- en achternaam)?

Welke workshop wil je cadeau doen?