Doe een make up workshop cadeau

Doe een make workshop cadeau!

Is je moeder, vrouw, zus of vriendin binnenkort jarig? Of lijkt het je gewoon leuk om iemand te verblijden met een leuke activiteit? Verras haar op een originele manier en geef een 1-op-1 make-up advies cadeau. Met deze VIP-make up workshop cadeau maak je iedere vrouw dolgelukkig, want ze krijgt maatwerk advies met 100% persoonlijke aandacht. Je kunt het cadeau ook samen beleven, want een cadeaubon is ook mogelijk voor een 1-op-1 make-up advies met 2 personen. Super leuk om te geven en nóg leuker om (van jou) te krijgen.  Om de verrassing compleet te maken, kun je een gepersonaliseerde cadeaubon aan geven, die de gelukkige ontvanger in kan wisselen wanneer het haar uitkomt. Wil je meteen een bon bestellen? Vul het formulier in onderaan deze pagina of neem contact met mij op.

make up workshop cadeau

Moeder en dochter tijdens een 1-op-1 make up advies voor 2

Kosten en geldigheid cadeaubon

De prijzen voor een make up advies vind je hier! Een cadeaubon van IM Makeup is 12 maanden geldig, dus de ontvanger heeft genoeg tijd om hem te verzilveren. Geen haast dus om een datum te kiezen waarop ze kan genieten van haar cadeau.

make up workshop cadeau

Make up workshop cadeau gepersonaliseerd

Op de cadeaubon (zie voorbeeld hierboven) komt de naam van de ontvanger, die van de gulle gever, voor welke workshop de bon geldig is en tot wanneer deze is in te wisselen. De bon is geldig vanaf de datum van betaling tot 12 maanden erna.

Betaling en ontvangst cadeaubon

Indien je een cadeaubon wilt bestellen, ontvang je na je aanvraag eerst van mij een factuur. Je ontvangt per e-mail de gepersonaliseerde cadeaubon nadat ik jouw betaling binnen heb. Je hoeft hem dan alleen nog uit te printen en te geven.

Bestel hieronder een make up workshop cadeau bon!