Doe een make up workshop cadeau!

Is je zus, moeder, vrouw of vriendin binnenkort jarig? Of lijkt het je gewoon leuk om iemand te verblijden met een leuke activiteit? Verras haar op een originele manier met een make up cadeaubon voor een 1-op-1 make-up advies, alleen of met zijn tweetjes. Super leuk om cadeau te doen en nóg leuker om (van jou) te krijgen. Om de verrassing compleet te maken, krijg je een gepersonaliseerde cadeaubon, die de gelukkige ontvanger in kan wisselen wanneer het haar (of hem) uitkomt. Wil je meteen een bon bestellen? Vul het formulier in onderaan deze pagina. Wil eerst meer informatie? Neem contact met mij op.

Kosten en geldigheid cadeaubon

Voor een make-up cadeaubon geldt een toeslag van €2,50. Alle actuele tarieven vind je hier! Een bon van IM Makeup is 12 maanden geldig, dus de ontvanger heeft genoeg tijd om hem te verzilveren. Geen haast dus om een datum te kiezen waarop ze kan genieten van haar cadeau.voorbeeld makeup cadeubon

Make up workshop cadeau gepersonaliseerd

Op de cadeaubon (zie voorbeeld hierboven) komt de naam van de ontvanger, die van jou (de gulle gever), voor welke workshop de bon geldig is en tot wanneer deze is in te wisselen. De bon is geldig vanaf de datum, dat de bon is betaald tot 12 maanden erna.

Betaling en ontvangst cadeaubon

Indien je een cadeaubon wilt bestellen, ontvang je na je aanvraag eerst een mailtje met een Tikkie-link voor de betaling. De gepersonaliseerde bon mail ik je na de Tikkie notificatie dat je het bedrag hebt overgemaakt. Je hoeft de bon dan alleen nog uit te printen en te geven.

Bestel hieronder een make up workshop cadeau bon!

    Voor- en achternaam

    E-mailadres

    Voor wie is de bon (voor- en achternaam)?

    Welke make-up workshop wil je cadeau doen?

    Sharing is caring!