Doe een make up workshop cadeau

Doe een make workshop cadeau!

Is je moeder, vrouw, zus of vriendin binnenkort jarig? Of lijkt het je gewoon leuk om iemand te verblijden met een leuke activiteit? Verras haar op een originele manier en geef een 1-op-1 make-up advies cadeau. Met deze VIP-make up workshop cadeau maak je iedere vrouw dolgelukkig, want ze krijgt maatwerk advies met 100% persoonlijke aandacht. Je kunt het cadeau ook samen beleven, want een cadeaubon is ook mogelijk voor een 1-op-1 make-up advies met 2 personen. Super leuk om te geven en nóg leuker om (van jou) te krijgen.  Om de verrassing compleet te maken, kun je een gepersonaliseerde cadeaubon aan geven, die de gelukkige ontvanger in kan wisselen wanneer het haar uitkomt. Wil je meteen een bon bestellen? Vul het formulier in onderaan deze pagina of neem contact met mij op.

make up workshop cadeau

Moeder en dochter tijdens een 1-op-1 make up advies voor 2

Kosten en geldigheid cadeaubon

De prijzen voor een make up advies vind je hier! Een cadeaubon van IM Makeup is een jaar lang geldig, zodat er genoeg gelegenheid is om hem in te wisselen. Geen haast dus, want de gelukkige ontvanger heeft voldoende tijd om een datum te kiezen waarop ze kan genieten van haar cadeau.

make up workshop cadeau

Make up workshop cadeau gepersonaliseerd

Op de cadeaubon (zie voorbeeld hierboven) komt de naam van de ontvanger, die van de gulle gever, voor welke workshop de bon geldig is en tot wanneer deze is in te wisselen.

Betaling en ontvangst cadeaubon

Indien je een cadeaubon wilt bestellen, ontvang je van mij een factuur. Je ontvangt per e-mail de cadeaubon nadat ik jouw betaling binnen heb.

Bestel hieronder een make up workshop cadeau bon!