Make up opdrachten IM Makeup

make up opdrachtenWerken als make up artist is een afwisselend beroep. Ik heb de afgelopen jaren als visagist veel verschillende make up opdrachten gedaan voor vele soorten opdrachtgevers. Op deze pagina kun je foto’s bekijken van een paar opdrachten. Daarmee krijg je een goede indruk van mijn werk. Spreekt mijn werk je aan en wil je mij als make up artist inhuren? heb je een visagiste nodig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Wie weet zijn de foto’s van jouw opdracht binnenkort ook in mijn galerij terug terug te vinden. Onderaan de galerij vind je ook een overzicht van videoproducties waar ik de visagie voor heb verzorgd. Veel kijkplezier en inspiratie!

Make up opdrachten fotogalerij

model afpoederen tijdens video opname FNVMakeup opdrachten videoproducties

 

Sharing is caring!