Haal meer uit je fotoshoot met professionele visagie

model tijdens fotoshoot

Fotoshoot VCK Travel Rotterdam, Bart Vlijmen Fotografie

Heb je een fotograaf ingehuurd voor een fotoshoot? Bijvoorbeeld voor het maken van nieuwe, sprekende foto’s voor je website. Of voor op je sociale netwerksites. Dan zou het toch jammer zijn als jouw gezicht niet optimaal tot haar recht komt. Bijvoorbeeld omdat Je wenkbrauwen ‘wegvallen’ door het gebruikte flitslicht. Of dat je mooie ogen niet goed uitkomen. Misschien ben je ondernemer en heb je een fotoshoot met professionele modellen of figuranten in de planning, omdat je nieuwe foto’s nodig hebt voor een magazine of op je website. Professionele makeup brengt iedereen goed in beeld en draagt bij aan het gewenste beeld.

Fotoshoot met visagie maakt Photoshoppen overbodig

Fotoshoot WePayPeople Amsterdam, Lieske Meima Fotografie

Tegenwoordig kan natuurlijk alles worden bewerkt met Photoshop, maar dat ziet er over het algemeen toch wat gemaakt uit. Met een professioneel aangebrachte make up, blijf je jezelf en maak je het plaatje compleet. Bovendien benadrukt goede make up je sterkte punten zonder dat je jouw mooie foto’s hoeft te laten bewerken. Scheelt ook weer in de kosten, want het bewerken van foto’s kan aardig wat kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ik heb ervaring met zowel studio fotoshoots als fotoshoots op locatieshoot. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte.