Haal meer uit je fotoshoot met professionele visagie

model tijdens fotoshoot Fotoshoot VCK Travel Rotterdam, Bart Vlijmen Fotografie

Heb je een fotograaf ingehuurd voor een (zakelijke) fotoshoot? Dan zou het jammer zijn als de modellen niet optimaal op de foto’s staan. Bijvoorbeeld omdat gezichten te rood, vlekkerig of glimmend zijn. Of wenkbrauwen van mannelijke modellen ‘wegvallen’ door flitslicht. Het kan ook zijn dat je opnames gepland hebt voor bijvoorbeeld een promotievideo, (tv-)commercial of webinar. Met professionele visagie ziet iedereen er goed en verzorgd uit op foto’s en video’s. Met een goede make-up voelen mensen zich ook beter in hun vel, wat ook zeker bijdraagt aan betere beelden. Indien gewenst kan ik ook de haarstyling verzorgen. Ik heb ervaring met zowel studio shoots als fotoshoots op locatie.

Fotoshoot met visagie maakt Photoshoppen minder nodig

Fotoshoot WePayPeople Amsterdam, Lieske Meima Fotografie

Tegenwoordig kan natuurlijk alles worden bewerkt met Photoshop, maar dat ziet er over het algemeen toch wat gemaakt uit. Daarnaast kost het veel tijd en geld als je veel foto’s moet nabewerking. Met professioneel aangebrachte make up blijf je jezelf en maak je het plaatje compleet. Bovendien benadrukt goede make up je sterkte punten zonder dat je jouw mooie foto’s hoeft te laten bewerken. Scheelt ook weer in de kosten, want het bewerken van foto’s kan aardig wat kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ik heb ervaring met zowel studio fotoshoots als fotoshoots op locatieshoot. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte.

Sharing is caring!