Haal meer uit je fotoshoot met professionele visagie

model tijdens fotoshoot

Fotoshoot VCK Travel Rotterdam, Bart Vlijmen Fotografie

Heb je een fotograaf ingehuurd voor een (zakelijke) fotoshoot? Dan zou het jammer zijn als mensen niet optimaal op de foto’s staan. Bijvoorbeeld omdat gezichten te rood of glimmend zijn. Of wenkbrauwen van mannelijke modellen ‘wegvallen’ door het flitslicht. Het kan ook zijn dat je video-opnames gepland hebt voor bijvoorbeeld een promotievideo of webinar. Ook dan wil je dat iedereen er goed uitzien. Met professionele visagie ziet iedereen er goed uit voor foto’s of video’s en dat draagt bij aan het gewenste beeld. Indien gewenst kan ik ook de haarstyling verzorgen. Ik heb ervaring met zowel studio shoots als fotoshoots op locatie.

Fotoshoot met visagie maakt Photoshoppen minder nodig

Fotoshoot WePayPeople Amsterdam, Lieske Meima Fotografie

Tegenwoordig kan natuurlijk alles worden bewerkt met Photoshop, maar dat ziet er over het algemeen toch wat gemaakt uit. Met een professioneel aangebrachte make up, blijf je jezelf en maak je het plaatje compleet. Bovendien benadrukt goede make up je sterkte punten zonder dat je jouw mooie foto’s hoeft te laten bewerken. Scheelt ook weer in de kosten, want het bewerken van foto’s kan aardig wat kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ik heb ervaring met zowel studio fotoshoots als fotoshoots op locatieshoot. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte.

Sharing is caring!