Haal meer uit je fotoshoot met professionele visagie

model tijdens fotoshoot

Fotoshoot VCK Travel Rotterdam, Bart Vlijmen Fotografie

Heb je een fotograaf ingehuurd voor een fotoshoot, die medewerkers gaat fotograferen in verband met nieuwe foto’s voor de website? Dan zou het jammer zijn als zij niet optimaal op de foto’s staan. Bijvoorbeeld omdat gezichten te rood of glimmend zijn. Of wenkbrauwen vann mannelijke modellen ‘wegvallen’ door het flitslicht. Het kan ook zijn dat je video-opnames gepland hebt voor bijvoorbeeld een promotievideo. Ook dan wil je dat jouw model(len) er goed uitzien. Met professionele visagie ziet iedereen er goed uit voor foto’s of video’s en dat draagt bij aan het gewenste beeld.

Fotoshoot met visagie maakt Photoshoppen overbodig

Fotoshoot WePayPeople Amsterdam, Lieske Meima Fotografie

Tegenwoordig kan natuurlijk alles worden bewerkt met Photoshop, maar dat ziet er over het algemeen toch wat gemaakt uit. Met een professioneel aangebrachte make up, blijf je jezelf en maak je het plaatje compleet. Bovendien benadrukt goede make up je sterkte punten zonder dat je jouw mooie foto’s hoeft te laten bewerken. Scheelt ook weer in de kosten, want het bewerken van foto’s kan aardig wat kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ik heb ervaring met zowel studio fotoshoots als fotoshoots op locatieshoot. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een offerte.