Welke make-up merken gebruik ik voor workshops?

Welke make-up merken gebruik ik voor workshops?

Hieronder vind je in alfabetische volgorde een selectie van de make-up merken die ik gebruik in mijn workshops en voor opdrachten. Deze variëren van budgetvriendelijke tot wat duurdere opties. Ik kies vooral merken die goed zijn voor natuur, mens en dier. Daarom geef ik de voorkeur aan het gebruik van veel natuurlijke producten. Het cijfer dat achter een merk staat, geeft aan of het merk dierproefvrij (1), vegan (2), biologisch (3) of microplasticvrij (4) is.

  1. Dierproefvrij: deze make-up merken voeren geen tests uit op dieren, zowel niet tijdens de ontwikkeling en productie, als niet op het uiteindelijke product en de ingrediënten.
  2. Vegan: de producten in deze merken zijn volledig vrij dierlijke ingrediënten, inclusief bijproducten zoals melk en bijenwas.
  3. Biologisch: deze make-up merken maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en produceren zonder synthetische bestrijdingsmiddelen.
  4. Microplasticvrij: deze make-up merken bevatten geen microplastics, waardoor ze veiliger zijn voor het milieu en de oceaan. Ze gebruiken milieuvriendelijke alternatieven om plasticvervuiling te verminderen.

Lijst van make-up merken

Waarom kies ik voor deze merken?

  • Kwaliteit: ik kies zoveel mogelijk merken die producten van hoge kwaliteit aanbieden.
  • Natuurlijke ingrediënten: ik geef de voorkeur aan producten met ingrediënten die goed zijn voor jouw huid.
  • Duurzaamheid: ik kies waar mogelijk voor duurzame en milieuvriendelijke merken.
  • Prestaties: producten moeten goed werken en langdurige resultaten bieden.
  • Variëteit: ik bied een breed scala aan merken en producten aan om aan de behoeften van elke klant te voldoen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.