Bruidsmake-up om natuurlijk te stralen op jouw trouwdag!

Ga je binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Op je eigen bruiloft wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Met een mooie outfit en kapsel. Maar ook met een stralende make up, die bij je persoonlijkheid past en de hele dag goed blijft zitten. Professioneel aangebrachte bruidsmake up versterkt niet alleen jouw natuurlijke schoonheid, maar doorstaat ook een lach en een traan (van blijdschap). Dus wil je er extra mooi uitzien en verzekerd zijn van een goed zittende make up, die op maat is aangebracht en past bij jouw uitstraling? Neem dan contact met mij op voor een bruidsmake-up advies op maat. Of je nu voor een naturel of iets meer glamour look gaat, bij mij krijg je geen dikke lagen.


Bruidsmake up voorbereiden met een proefsessie

Jouw trouwdag is al spannend genoeg. Dan wil je je niet nog eens druk hoeven maken over je make up. Daarom kom ik uiterlijk drie weken vóór jouw grote dag bij je thuis langs om je wensen te bespreken en verschillende make up looks uit te proberen. Zo’n sessie duurt circa 1,5 uur en geeft je de gelegenheid mee te kijken wat je mooi vindt. Als je tevreden bent, leg ik alle stappen vast in een persoonlijke advieskaart. Op die manier weet ik precies welke make up ik op de grote dag mee moet nemen en kan ik deze volgens afspraak aanbrengen. Heb je zelf ideeën voor je make-up, dan kun je van tevoren looks mailen die je mooi vindt. Dan nemen we jouw inspiratie samen door tijdens de proefsessie.

Bruidsmake up aanbrengen op jouw grote dag

Het mooiste moment is natuurlijk de dag zelf. Als je aanstaande en gasten in spanning op jou zitten te wachten en jij als stralende bruid je entree maakt. Op je trouwdag ben ik ruim op tijd (uiterlijk 1 uur van tevoren) aanwezig om de afgesproken make-up aan te brengen. Bekijk de prijslijst of neem contact met mij op voor een offerte op maat als je wilt dat ik tijdens een deel van – of de hele dag – ‘standby’ sta om je make-up bij te werken. Bijvoorbeeld vóór de fotoreportage of het avondprogramma met misschien een andere jurk.

Make-up bruidsmeisjes en andere bruiloft gasten

bruidsmake up

Wil je dat, naast jouw bruidsmake up, je bruidsmeisjes ook worden opgemaakt? Dat kan! Ik maak ze bij jouw thuis of op de trouwlocatie op voordat het feest begint. Ben je getuige of uitgenodigd voor een bruiloft en wil je er extra mooi uitzien? Je kunt mij boeken voor een feestelijke makeup.

Sharing is caring!