Advies op maat? Boek een 1-op-1 make up advies!

In 2012 lanceerde ik de workshop ‘1-op-1 make-up advies’. Sindsdien heb ik ruim duizend vrouwen geholpen met een maatwerk advies. Net als zij, zal je versteld staan hoe goed jij eruit kan zien met naturel make up. Je ziet er mooi(er) uit, maar blijft wél jezelf. Tijdens een 1-op-1 Make up advies leer je onder mijn persoonlijke begeleiding een mooie naturel make-up aanbrengen. Je krijgt een onafhankelijk advies over passende kleuren, verzorgingsproducten en make-up. Ik werk niet met een specifiek merk, maar veel verschillende (van budget tot wat duurder). Ik verkoop geen producten, maar verwijs via linkjes in jouw make-up advieskaart (krijg je achteraf per e-mail) naar verkoopadressen. Heb je een gevoelige huid? Geen zorgen, want ik gebruik veel natuurlijke merken. Word ook een natural beauty en boek jouw 1-op-1 make up advies (voor 1 of 2 personen). Je kan er ook een cadeau doen. Deze workshop heeft gemiddeld een 5,0 op Facebook en 4,9 op Google.

Waarom kiezen voor 1-op-1 Makeup advies?

 • Het liefst zie je er zo natuurlijk mogelijk uit, zonder dat je make-up zichtbaar is.
 • Je weet (heel) weinig over make-up en wilt leren hoe je je mooi naturel opmaakt.
 • Een ‘one size fits all’ aanpak is niets voor jou, je wilt graag een advies op maat.
 • Opmaken kun je best aardig, maar jouw make-up routine is toe aan een upgrade.
 • In de spiegel zie je dat de jaren gaan tellen en dat je wel wat extra’s kan gebruiken.
 • Met je (zeer) gevoelige huid wil je een workshop met alleen huidvriendelijke producten.
 • Er is je in winkels van alles ‘aangesmeerd’, maar je weet niet wat je met ze aan moet.
 • Je hebt geen idee welke kleuren jou goed staan en wilt graag een kleuradvies.

Herken je je in een of meer van bovenstaande situaties? Dan is dit advies echt iets voor jou. Een advies is ook in het Engels mogelijk met 5% toeslag op de reguliere prijs.

Programma 1-op-1 Make up advies

1. Kennismaking, kleuranalyse, kleuradvies

Nadat ik jouw drankje heb ingeschonken, kunnen we kort kennismaken. Ik vraag naar je huidige routine en of je specifieke wensen hebt. Daarna voer ik de kleuranalyse (10-kleuren systeem) uit, gevolgd door een kleuradvies voor jouw beste kleuren make-up en kleding. Bonusadvies: hoe je, rekening houdend met je contrast, het beste kledingitems combineert. Bij het kleuradvies is een kleurenkaart met 36 kleuren inbegrepen. Deze past in je portemonnee, dus handig voor als je gaat shoppen. Dit gedeelte duurt circa 30 minuten bij een advies voor 1 persoon en circa 50 minuten bij een advies voor 2 personen. De rest van de tijd is voor stap 2 en 3 van het programma. 

2. Aan de slag met jouw makeup routine

Na jouw kleuradvies maak ik eerst een voor-foto, zodat je na afloop met de na-foto goed het verschil kan zien. Daarna nemen we plaats aan de make-up tafel, waar alle huidverzorging en make-up staat opgesteld. Met het kleuradvies als uitgangspunt ga je onder mijn begeleiding aan de slag met jouw advies op maat. Ik ga uit van een dag make up, maar geef desgewenst tips voor avondmake-up. Ik leg alle stappen uit en doe ze voor op een helft van je gezicht. Daarna kan jij op de andere helft oefenen om de techniek goed onder de knie te krijgen. Wil je advies over je eigen make-up producten? Of wil je zoveel mogelijk met je eigen producten werken? Neem je spullen mee naar de workshop.

Tijdens de workshop behandel ik o.a. de volgende onderdelen:

 • Verzorging: reinigen, hydrateren en beschermen van de huid
 • Basis: primer, foundation, concealer (camouflage), afpoederen
 • Oogmake-up: (gel) eyeliner, oogschaduw, mascara
 • Wenkbrauwen: de ideale vorm, werken met potlood, poeder of gel
 • Contouren: bronzer, blush (rouge) en highlighter
 • Lippen: lipliner, lipstick, lipgloss
 • Diversen: verrassende tips en tricks

3. Na-foto’s maken van jouw nieuwe look

Er is niets leukers dan achteraf zien wat het resultaat is van je eigen inspanningen. Daarom maak ik ook na afloop een paar foto’s (stuk of 10). Daarmee kun je heel goed zien wat het effect is van jouw naturel make-up. Ik zorg dat je er extra goed op staat, zodat je de foto’s eventueel kunt gebruiken op bijvoorbeeld je social media profielen. Scheelt weer een dure fotograaf.

4. E-mail met link naar persoonlijke make-up advieskaart en foto’s

Tijdens een make-up advies hoef je helemaal niets te noteren of te onthouden. Ik noteer namelijk alle producten, technieken en verkoopadressen voor jouw persoonlijke makeup advieskaart (pdf). Binnen 3 werkdagen na de workshop ontvang je een mailtje met Dropbox-link naar jouw make-up advieskaart en alle foto’s (hoge resolutie). Jouw persoonlijke makeup advieskaart bestaat uit 3 pagina’s en bevat:

 • Een samenvatting van jouw kleuradvies en tips voor het gebruik van de juiste kleuren.
 • Alle gebruikte verzorgingsproducten en makeup met instructies voor het aanbrengen.
 • Linkjes naar webshops waar je de geteste producten binnen een paar kliks kunt bestellen.
 • Afbeeldingen en illustraties om de gebruikte technieken duidelijker te maken.

make up spullen voor workshops

Tijd, locatie, prijs en betalen make up advies

Een 1-op-1 make up advies voor 1 persoon duurt 2 of 2,5 uur. Voor 2 personen 3 of 3,5 uur. Heb je weinig ervaring (gebruik je bijv. alleen mascara en eyeliner) met make-up? Boek dan een langere sessie voor meer oefentijd. Bijboeken tijdens een workshop kost €30 per half uur. De make-up adviezen vinden plaats bij IM Makeup in Amsterdam. Als je binnenkomt, staan alle spullen klaar. Voor een goed advies werk ik met natuurlijk daglicht, zodat ik optimaal jouw beste kleuren kan bepalen. Vooral handig bij de kleuranalyse. Een make-up advies is daarom altijd overdag. In de zomer tot circa 19.00 uur en in de winter tot uiterlijk 17.00 uur, omdat het sneller donker is. Bekijk mijn openingstijden (ook zaterdag en zondag open) en corona maatregelen. De kosten voor een advies vind je op mijn prijslijst. Als je een advies boekt, mail ik je een boekingsbevestiging. Daarin staat alle details van de boeking: datum, tijd, Tikkie-link voor betaling vooraf, locatie, parkeerinfo enz.. Na betaling is jouw boeking definitief.

Voordelen make-up advies op een rij

 1. Kleuradvies voor je beste make-up- en kledingkleuren incl. kleurenkaart t.w.v. €5,-.
 2. Workshop op maat in een rustige huiskamersetting met optimale privacy.
 3. Veel persoonlijke aandacht en begeleiding en ruime gelegenheid te oefenen.
 4. Onafhankelijk advies zonder druk om producten te kopen (zoals in winkels).
 5. Mogelijkheid te werken met (alleen) biologische, vegan en dierproefvrije producten.
 6. Persoonlijke make-up advieskaart (pdf) van 3 pagina’s, zodat je thuis goed kan oefenen.
 7. Hoge resolutie voor- en na-foto’s, die je ook kunt gebruiken voor je social media.
 8. Maatwerk make-up advies en tips, die je een leven lang kunt toepassen.
 9. Ook na de workshop kun je bij me terecht voor vragen over jouw routine.
 10. Strikte coronamaatregelen en schone materialen voor een optimale veiligheid.

Welke producten gebruik ik?

Hieronder een greep uit de merken, die ik gebruik. Aan het cijfer erachter zie je of het merk dierproefvrij (1), vegan (2) of biologisch (3) is. 

 1. Dierproefvrij: niet op dieren getest. Niet op het eindproduct, tijdens ontwikkeling en productie en niet op ingrediënten.
 2. Vegan: geen ingrediënten van dieren en bijproducten van dieren (bijv. bijenwas).
 3. Biologisch: alleen natuurlijke ingrediënten en productie zonder synthetische bestrijdingsmiddelen.

Ook een 1-op-1 Make up advies? Meld je aan via het contactformulier!

Spreekt de workshop je aan en wil je graag boeken? Meld je aan via het contactformulier hieronder. Velden met * zijn verplicht. Na ontvangst van jouw aanmelding neem ik binnen 12 uur contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Bel mij op 06-81339235.

CONTACTFORMULIER 1-OP-1 MAKEUP ADVIES 

  Voor- en achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Welk 1-op-1 Makeup advies wil je boeken? Boek een langere sessie als je weinig ervaring hebt. Dan heb je meer oefentijd.*

  Heb je een vraag, opmerking of specifieke wens(en)?


  Sharing is caring!