1-op-1 Make up advies

Leer je mooi naturel opmaken met make up advies op maat!

Je zult versteld staan hoe jij kan stralen met de juiste make up. Maar wat als je niet weet hoe je je mooi moet opmaken? Boek dan een 1-op-1 Makeup advies. Je leert tijdens deze workshop op maat hoe je een mooie, naturel make-up aanbrengt. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, een rijpere huid hebt of een bril draagt. Een make up advies kan alleen of met 2 personen. Voor de persoonlijke begeleiding van ervaren visagist Irena Marmelstein en rustige huiskamer setting met veel privacy pik je alles snel op. Na afloop ken je de belangrijkste stappen van een mooie make-up. IM Makeup werkt niet met één specifiek merk, dus kun je rekenen op een onafhankelijk make-up advies. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Opzet en programma 1-op-1 Makeup advies

De workshop begint met een drankje en kennismaking waarna we plaats nemen aan de make-up tafel. Na wat theorie over huidverzorging doe ik een gezichts- en kleuranalyse. De gezichtsanalyse geeft je inzicht in jouw sterke punten en welke oneffenheden je eventueel hebt. Na de kleuranalyse weet je welke kleuren jou het beste staan, zodat je optimaal kan stralen. Met jouw kleuradvies als uitgangspunt leer je onder mijn begeleiding stap voor stap de belangrijkste technieken voor een mooie make-up. Aan bod komen o.a. primer, foundation, concealer, bronzer, wenkbrauwen, oogschaduw, eyeliner, mascara, blush en lipstick. Ik leg per stap alles goed uit en doe het eerst voor op een helft van je gezicht. Daarna mag jij zelf aan de slag. Uitgangspunt is een naturel dag make up met handige tips om deze makkelijk om te toveren naar een mooie avond make up.

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees hun Facebook reviews.

Hoe lang duurt een 1-op-1 make up advies?

Bij een 1-op-1 make up advies voor 1 persoon kun je kiezen voor een sessie van 2 uur of 2,5 uur. Kom je graag met 2 personen dan kun je kiezen voor een sessie van 3 uur of 3,5 uur. Heb je weinig ervaring met make up, dan adviseer ik een langere sessie te boeken om zoveel mogelijk te leren en – vooral – te kunnen oefenen. Bij een make-up advies krijg je ook kleuradvies over bijvoorbeeld de beste kleur foundation. Om dit goed te bepalen, werk ik het liefst met natuurlijk daglicht. Daarom vindt een 1-op-1 make-up advies altijd overdag plaats. In de wintermaanden is het sneller donker en eindigt een sessie rond 16.00 uur. In de zomermaanden kan een sessie langer doorgaan en wel tot circa 18.30 uur. 

Jouw persoonlijke make-up advieskaart 

Na de sessie ontvang je een persoonlijke makeup advieskaart in pdf-vorm met alle stappen, gebruikte makeup, tips voor het aanbrengen en alle verkoopadressen. Jij hoeft dus tijdens de sessie helemaal niets te noteren. De advieskaart mail ik je samen met een link naar de voor- en na foto’s en de factuur binnen 48 uur na de workshop, zodat je snel alle informatie bij de hand hebt. Wel zo fijn als je wilt gaan shoppen. Zie een voorbeeld van zo’n kaart. Bekijk hier voor en na foto’s van andere klanten. Voor de foto’s op mijn website hebben mijn klanten vooraf toestemming gegeven voor publicatie.

“Wist je dat je er met de juiste make-up jaren jonger uit kan zien?”

Kosten en locatie

Een 1-op-1 make up advies voor 1 persoon kost €85,50 of €93,50 voor respectievelijk 2 of 2,5 uur. Een sessie voor 2 personen kost €135,50 of €147,50 in totaal voor respectievelijk 3 of 3,5 uur. Bekijk hier alle prijzen! De workshop vindt bij mij thuis plaats. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, richt ik daar een mooie werkplek voor in met alle benodigde materialen. Desgewenst kan ik naar jouw huis of andere locatie komen. Een paar voordelen van een sessie bij mij thuis: ten eerste dat we meteen aan de slag kunnen als jij arriveert, want alles staat alle klaar. Ten tweede is er geen afbouwtijd, want als de sessie voorbij is kun jij naar huis en ga ik daarna pas opruimen. Nog een leuk voordeel is dat bij mij alle spullen in de buurt zijn.

Voordelen 1-op-1 make-up advies op een rij

  • Kleuranalyse met 10 seizoenensysteem en advies over jouw beste kleuren.
  • Workshop in een rustige huiskamersetting met optimale privacy.
  • Persoonlijke begeleiding en ruime gelegenheid om te oefenen.
  • 100% persoonlijke aandacht en antwoord op al jouw beauty vragen.
  • Onafhankelijk advies, want ik werk niet met één specifiek merk.
  • Persoonlijke make-up advieskaart (pdf) met alle stappen, technieken en verkoopadressen (IM Makeup verkoopt zelf geen make-up producten).
  • Voor en na foto’s om het eindresultaat van jouw werk mooi te zien.

Meld je hieronder aan voor een 1-op-1 Makeup advies!

Spreekt deze workshop je aan en wil je hem graag boeken? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden. Heb je een actiecode? Vergeet deze dan niet in te vullen. Na ontvangst van jouw aanmelding, neem ik binnen 8 uur per e-mail contact met je op.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Kies hieronder welk 1-op-1 Makeup advies je wilt boeken.

Heb je een actiecode? Vul deze hieronder in.

Heb je specifieke wensen?

Download hieronder een pdf met uitgebreide informatie over een 1-op-1 make up advies.