1-op-1 Make up advies

Leer je mooi naturel opmaken met make up advies op maat!

Je zult versteld staan hoe jij kan stralen met de juiste make up. Maar wat als je niet weet hoe je je mooi moet opmaken of welke producten en kleuren je moet gebruiken? Hét antwoord op deze vraag is een 1-op-1 Make up advies. Na zo’n workshop op maat kun jij jezelf voor iedere gelegenheid mooi opmaken. Een 1-op-1 make up advies kan alleen of met twee personen. Bijvoorbeeld met een vriendin, je moeder of zus. Je krijgt een workshop op maat met 100 procent persoonlijke aandacht. Met jouw persoonlijk kleuradvies weet je precies welke kleuren jou het beste staan. Zo kun je optimaal stralen en koop je daarna nooit meer de verkeerde make-up kleuren. Door de persoonlijke begeleiding van ervaren visagist Irena Marmelstein, de rustige huiskamer setting en veel privacy pik je alles veel sneller op. Hierdoor heb je na afloop de belangrijkste vaardigheden geleerd om je thuis ook mooi op te maken. Irena werkt niet met één specifiek merk, dus kun je rekenen op een onafhankelijk make-up advies. Spreekt bovenstaande je aan? Lees dan snel verder!

Opzet en programma 1-op-1 Makeup advies

Na een welkomstdrankje en kennismaking nemen we plaats aan de make up tafel. Na uitleg van het programma volgt een gezichtsanalyse en een uitgebreide kleuranalyse voor het bepalen van jouw persoonlijk kleuradvies. Met de gezichtsanalyse weet je wat jouw sterke punten en eventuele oneffenheden zijn. Met het kleuradvies weet je welke kleuren jou het beste staan. Zowel voor make-up als voor kleding. Uitgangspunt van de workshop is hoe jij je beste punten met make-up leert accentueren. Zodat jij het middelpunt wordt en niet jouw make-up. Daarna ga je onder mijn persoonlijke begeleiding aan de slag met jouw persoonlijke make up routine. Ik leg alle stappen goed uit en doe alles eerst bij je voor, zodat je weet wat je moet doen. Uitgangspunt is een naturel dag make up, meestal gevolgd door wat handige tips om je dag make-up te transformeren naar een mooie avond make up.

Wist je dat je er met de juiste make-up jaren jonger uit kan zien?

Voor alle kleuren en types

Wat voor huidtype, huidskleur, kleurtype of leeftijd je ook hebt, je kunt bij mij terecht voor een 1-op-1 make up advies. Met mijn jarenlange ervaring en na het adviseren van honderden vrouwen heb ik een zeer geoefend ook en kan ik iedereen aan advies op maat geven. Of je nu een donkere huid hebt, een bril draagt of een rijpere huid hebt? Ik help jou graag met een maatwerk advies en handige tips en tricks.

make up advies

Hoe lang duurt een 1-op-1 make up advies?

Bij een 1-op-1 make up advies voor 1 persoon kun je kiezen voor een sessie van 2 uur of 2,5 uur. Kom je graag met 2 personen dan kun je kiezen voor een sessie van 3 uur of 3,5 uur. Heb je weinig ervaring met make up, dan adviseer ik een langere sessie te boeken om zoveel mogelijk te leren en – vooral – te kunnen oefenen. Bij een make-up advies krijg je ook kleuradvies, zodat je weet welke make-up kleuren jou het beste staan. Bijvoorbeeld de beste kleur foundation. Om dit goed te bepalen, werk ik met natuurlijk daglicht. Daarom vindt een 1-op-1 make-up advies altijd overdag plaats. Daarom vindt een 1-op-1 make-up advies altijd overdag plaats. In de wintermaanden is het sneller donker en eindigt een sessie daarom uiterlijk 16.00 uur. In de zomermaanden kan een sessie langer doorgaan en wel tot circa 18.30 uur. 

Jouw persoonlijke make-up advieskaart 

Na de sessie ontvang je een persoonlijke makeup advieskaart in pdf-vorm met alle stappen, gebruikte makeup, tips voor het aanbrengen en alle verkoopadressen. Jij hoeft dus tijdens de sessie helemaal niets te noteren. De advieskaart mail ik je samen met een link naar de voor- en na foto’s en de factuur binnen 48 uur na de workshop, zodat je snel alle informatie bij de hand hebt. Wel zo fijn als je wilt gaan shoppen. Zie een voorbeeld van zo’n kaart. Bekijk hier voor en na foto’s van andere klanten. Voor de foto’s op mijn website hebben mijn klanten vooraf toestemming gegeven voor publicatie.

Kosten en locatie

Een 1-op-1 make up advies voor 1 persoon kost €85,50 of €93,50 voor respectievelijk 2 of 2,5 uur. Een sessie voor 2 personen kost €135,50 of €147,50 in totaal voor respectievelijk 3 of 3,5 uur. Bekijk hier alle prijzen! De workshop vindt bij mij thuis plaats. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, richt ik daar een mooie werkplek voor in met alle benodigde materialen. Desgewenst kan ik naar jouw huis of andere locatie komen. Een paar voordelen van een sessie bij mij thuis: ten eerste dat we meteen aan de slag kunnen als jij arriveert, want alles staat alle klaar. Ten tweede is er geen afbouwtijd, want als de sessie voorbij is kun jij naar huis en ga ik daarna pas opruimen. Nog een leuk voordeel is dat bij mij alle spullen in de buurt zijn.

Voordelen 1-op-1 make-up advies op een rij

  • 100% persoonlijke aandacht en rustige huiskamer setting met veel privacy.
  • Persoonlijk kleuradvies voor de beste make-up kleuren bij jouw huid- en kleurtype.
  • Onder begeleiding aan de slag met alle stappen voor mooie make-up.
  • IM Makeup werkt niet met één specifiek merk, dus kun je rekenen op onafhankelijk advies.
  • Persoonlijke make-up advieskaart (pdf) met alle stappen, technieken en verkooppunten (IM Makeup verkoopt zelf geen make-up producten).
  • Voor en na foto’s om het eindresultaat van jouw werk mooi te zien.

Lees de ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hun beoordelingen op mijn website of de vele Facebook reviews.

make up advies

Download hieronder een pdf met uitgebreide informatie over de 1-op-1 make up advies.