Persoonlijk kleuradvies voor jouw beste kleuren

kleuradvies

Met kleuren, die in harmonie zijn met jouw natuurlijke kleuring straal je optimaal. Je krijgt dan complimenten als ‘wat zie je er goed uit!’. Met de verkeerde kleuren krijg je misschien reacties als ‘ben je een beetje moe?’ of ‘slecht geslapen?’ Kleuren hebben invloed op jouw uiterlijk, maar ook hoe anderen je zien. Maar in welke kleuren kun jij optimaal stralen? Met een kleuranalyse en kleuradvies ontdek je welke kleuren jou het beste staan. Zowel voor kleding, accessoires als make-up. Een kleuradvies is voor iedereen mogelijk. Het maakt niet uit wat je leeftijd, geslacht of huidskleur is.

Voordelen van een kleuradvies

Met een kleuradvies weet je welke kleuren jou het beste staan en hoe je voortaan de juiste kleuren uitkiest. De sessie is inclusief een kleurenkaart met 36 kleuren voor in je portemonnee. Je leert hoe je die gebruikt bij het kiezen van de juiste kleuren. Wel zo handig tijdens het winkelen. Ook krijg je praktische tips over hoe je kledingkleuren het beste combineert, rekening houdend met je contrast.

Met kleuradvies weet je welke kleuren je laten stralen herken en kies je voortaan de juiste kleuren krijg je een kleurenkaart, jouw kompas voor de beste kleuren ● weet je hoe je kleding en accessoires het beste combineert ● shop je prettiger en efficiënter en doe je geen miskopen (meer).

Kleuranalyse met 10 seizoenen systeem

kleuranalyse kleurkragen

Kleurkragen voor kleuranalyse

Om jou een goed kleuradvies te kunnen geven, onderzoek ik eerst welke kleuren het meest in harmonie zijn met jouw eigen kleuring en uitstraling. Daarbij kijk ik naar de kleur van je haar, ogen en huid. Voor de analyse werk ik met kleuranalysekragen en -doeken van het 10 seizoenen-systeem. Naast de vier seizoenen lente, zomer, herfst en winter bestaat dit systeem ook uit zes tussentypes. Zoveel mensen, zoveel kleurvariaties. Zelf ben ik het donkere type, die tussen herfst en winter in zit. Hieronder alle types op een rij:

  1. Lentetype (licht, helder en warm)
  2. Zomertype (licht, gedempt en koel)
  3. Lichte type (licht en neutraal / tussen lente en zomer)
  4. Warme type (medium en warm / tussen lente en herfst)
  5. Heldere type (medium, helder en neutraal / tussen lente en winter)
  6. Gedempte type (medium, gedempt en neutraal / tussen zomer en herfst)
  7. Koele type (medium en koel / tussen zomer en winter)
  8. Herfsttype (donker, gedempt en warm)
  9. Wintertype (donker, helder en koel)
  10. Donkere type (donker en neutraal / tussen herfst en winter)

Praktisch kleuradvies voor jouw beste kleuren en combinaties

Na de kleuranalyse krijg je kleuradvies voor jouw kleurtype. Ten eerste laat ik met de kleurenkaart en kleurdoeken van jouw type zien wat jouw beste kleuren zijn. Daarna leg ik uit hoe je de kleurenkaart gebruikt, zodat je weet hoe je daarmee kleding, accessoires en make-up kleuren kiest. Op die manier kun je voortaan bij het winkelen de juiste kleuren kiezen. Je krijgt ook tips over het goed combineren van kleding en accessoires. De kleurenkaart is bij het advies inbegrepen. Vooral handig als je gaat winkelen. Indien je wenst, kun je via mij ook kleurenwaaiers met 36 kleuren (€20) of 48 kleuren (€25) bestellen.

Sharing is caring!