L’Oréal studio secrets universal lip glow

Review L’Oréal studio secrets universal lip glow

Ik dacht: zal wel een marketingtrucje zijn
Ik was laatst aan het beauty shoppen toen mijn oog viel op een schap van L’Oréal. Daar stonden lipsticks met de belofte van een mooi rozig tintje, aangepast aan jouw persoonlijke lipkleur. Dus bij iedereen nét een andere kleur. Ik dacht: zal wel een marketingtrucje zijn om veel te verkopen. En ik vroeg me af of het wel bij mijn donkere lippen zou werken. Toch won mijn nieuwsgierigheid het van de scepsis en ik kocht hem.

Ideale verzorging voor de komende wintermaanden
Zien is geloven, dus thuis meteen uitgeprobeerd. In het begin zie je alleen wat glans. Maar na een minuut verschijnt er een mooie, rozige kleur. Het ruikt ook lekker en voelt heerlijk zacht aan. Het geeft je lippen een natuurlijk tintje met een mooie glans en plakt niet zoals een lipgloss. En het mooie is dat je niet de hele dag bij hoeft te smeren, want hij blijft goed zitten. Inmiddels gebruik ik hem bijna dagelijks. Ideale verzorging voor de komende wintermaanden als je last hebt van droge lippen en toch een mooi kleurtje wilt. Ik heb hem bij Douglas met korting gekocht voor 10 euro. In de meeste winkels kost de lipstick € 15,99 Ik zou zeggen: L’Oréal studio secrets universal lip glow is de moeite waard.

Sharing is caring!

2 gedachten over “L’Oréal studio secrets universal lip glow

    1. Irena Marmelstein Bericht auteur

      Hi Anna, mijn blog was uit 2012 en het product wordt voor zover ik weet (heb ook even voor je gegoogled) niet meer verkocht. Gelukkig is er een heel goed alternatief, gewoon bij Etos
      Happy glowing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.