10 van mijn favoriete make up items

10 van mijn favoriete make up items

favoriete make upIk heb veel make-up producten gebruikt of uitgeprobeerd. Vooral toen ik net als visagist begon. Ik kocht heel veel spullen en mijn make-up koffer puilde uit. Door ervaring word je wijzer en weet je wat wel en niet goed werkt. Niet alleen voor mijn klanten, ook voor mezelf. Wat mijn make-up betreft, houd ik het graag zo natuurlijk mogelijk. Ik gebruik meestal professionele merken. Soms test ik consumentenproducten, die verrassend goed blijken. Hieronder een paar van mijn favoriete make up producten, die ik graag gebruik.

 Hieronder 10 van mijn favoriete make up items

  1. OneBase concealer en foundation in one van Cargo, kleur 03: ik gebruik hem alleen als concealer. Wat ik er zo fijn aan vind, is dat het heel licht aanvoelt, niet te dekkend is en heel natuurlijk opdroogt. Gekocht bij Sephora.
  2. Bobbi Brown natural finish long lasting foundation SPF 15, golden 6: een lichtgewicht, vloeibare foundation op waterbasis. Ik gebruik hem alleen op de lichte gedeeltes van mijn gezicht zoals mijn wangen en net boven mijn wenkbrauwen. Gekocht bij de Bijenkorf.
  3. Too Faced primed & poreless powder: deze transparante poeder geeft mijn huid een gladde finish en maakt mijn poriën minimaal zichtbaar. Ideaal voor over mijn foundation of om gedurende de dag mijn huid te matteren. Als ik compacte poeder gebruik, breng ik een beetje aan voor het aanbrengen ervan. Gekocht bij Sephora.
  4. Laura Mercier compacte minerale poeder, golden suntan: ik breng hem na de primer aan met een poederkwast op de lichtere plekken van mijn huid. Dit geeft een subtielere dekking dan met een  spons. Ook nat aan te brengen voor meer dekking. Gekocht bij Skins Cosmetics.
  5. Wenkbrauwpotlood Hema nr. 09: deze kleur bruin past goed bij mijn eigen wenkbrauwkleur; niet te donker en niet te rood. Een paar streepjes met een scherpe punt, borstelen voor een natuurlijk effect en ik heb in een handomdraai perfecte wenkbrauwen

Nog 5 favoriete make up items

  1. Bobbi Brown long wear gel eyeliner chocolate shimmer ink nr. 13:  ik gebruikte vroeger kohlpotloden, maar zweer nu bij waterproof gel eyeliners. Makkelijk aan te brengen en blijven heel goed zitten. Ideaal ook als je contactlenzen draagt. Met een schuine kwast makkelijk aan te brengen en goed te vervagen. Gekocht bij de Bijenkorf.
  2. Cargo lash activator extreme: deze mascara breng je aan in twee stappen. De eerste is de primer. Dat is de verzorgende basis vóór het aanbrengen van de mascara en stimuleert de groei van je wimpers. Na de primer volgt stapt twee: de mascara zelf. Daarna ogen mijn wimpers langer en voller. Met name de mascaraborstel vind ik prettig, omdat er niet teveel mascara aan hecht. Gekocht bij Sephora.
  3. Essence bronzer Miami Heat: lijkt sprekend op Bobbi Brown shimmer brick. Hoewel stukken goedkoper een super product. Helaas ligt het niet meer in de schappen. Hij bevat 5 kleuren van licht naar donker. Ik gebruik hem als blush of bronzer en de lichtste kleur is perfect als highlighter. Gekocht bij Kruidvat.
  4. Lippenstift L’Oréal  Intense, Orange Fever (nr. 293): een mooie, intens warme kleur oranje met lekker veel pigment en dus ideaal voor mijn lipkleur. Oranje is mijn favoriete kleur en ook nog de trendkleur van 2012. Ook op lichte lippen staat deze kleur prachtig. Gekocht bij Douglas.
  5. L’Oréal Studio Secrets universal lip glow: deze glossy lipstick kleurt mee met de basiskleur van je lippen. Dus bij iedereen net even anders. Ik gebruik hem ook vaak als basis voor mijn lippenstift, omdat het lekker zacht is voor mijn lippen. Ook ideaal dus voor de wintermaanden. Zie ook mijn blog erover. Gekocht bij Douglas.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.