Gratis pdf ‘In 12 stappen een mooie make-up aanbrengen’

Download gratis de pdf ‘In 12 stappen een mooie make-up’!

Wil je ook een mooie make-up bij jezelf kunnen aanbrengen? En kun je daar wel wat tips bij gebruiken? Dan heb ik iets leuks voor je. In mijn stappenplan van maar liefst 12 pagina’s (inclusief illustraties) staan namelijk alle tips & tricks die je nodig hebt voor een geslaagde look. Vul onderaan deze pagina je gegevens in en je hebt de download binnen een paar minuten al in je mailbox. Denk je dat anderen ook mijn stappenplan kunnen gebruiken? Deel dan deze pagina met je vriendin(nen). 

“Optimaal stralen begint met make-up die jouw natuurlijke schoonheid versterkt”

Ook een mooie make-up aanbrengen? Download de gratis pdf!

Laatst vroeg ik een klant waarom mijn een make-up advies haar zo aansprak. Haar antwoord: “dat je alles stap voor stap kunt leren”. Mijn stapsgewijze aanpak, die ik al jaren gebruik, werkt het beste voor het aanleren van nieuwe technieken. Vooral voor dames met weinig ervaring op make-up gebied. In mijn 8 pagina’s tellend stappenplan leg ik alle stappen uit. Ondersteund met illustraties, want dat het oog wil ook wat. Met dit gratis stappenplan voor make-up aanbrengen kun je de eerste stappen zetten naar een mooie, naturel make-up. Misschien gaat het niet in een keer goed en moet je een paar keer oefenen. Maar oefening baart kunst en daarna kan ook jij je prima opmaken. Kom je er toch niet uit? Of wil je liever alle technieken in de praktijk leren? Dan kun je natuurlijk een 1-op-1 make-up advies bij me boeken. Met persoonlijk advies over welke kleuren en producten voor jou het beste werken. En natuurlijk lekker veel oefentijd.

Download gratis de pdf ‘In 12 stappen een mooie make-up’!

* verplicht veld
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.