Wonderstripes ooglift zonder operatie

Wonderstripes voor een ooglift zonder operatie

Wonderstripes voor een ooglift zonder operatie

Soms komt er een nieuw product op de markt waarvan je hoopte dat je hem zelf had bedacht. Meestal is het een simpele oplossing voor een (groot) probleem. Ik heb het over overhangende oogleden. Niemand is daar blij mee en soms kun je er behoorlijk last van hebben. Bij minimaal overhangende oogleden kun je ze optisch corrigeren met make-up. Maar voor mannen is dat natuurlijk geen oplossing. Heb je meer last, dan is een ooglift vaak de enige oplossing. Ik heb nu een product gespot, waarmee je zonder operatie je overhangende oogleden op een simpele en snelle manier kunt liften. Het geheim? Wonderstripes beautypleisters. Ze geven het effect van een ooglift zonder cosmetische ingreep. Of je nu vrouw of man bent.

Hoe breng je Wonderstripes aan?

De stripes zijn volgens de reviews en de video hieronder heel makkelijk in gebruik en je voelt ze niet op je oogleden. Na het reinigen van je oogleden met een milde tonic, maak je het stripje voorzichtig los van de folie. Dan kijk je recht in de spiegel, plakt het stripje in je oogplooi en voilà! Na een paar seconden heb je een frissere en jongere blik. Je kunt make-up aanbrengen over de Wonderstripes en ze blijven de hele dag zitten. Bekijk op YouTube hoe het werkt.

Wonderstripes verkoopadressen

De Wonderstripes zijn in drie verschillende maten te koop: S, M en L. Een verpakking bevat 62 stuks en kost €19,95. Je koopt ze bij Douglas, in de winkel of webshop. Kijk op de website van Wonderstripes voor meer informatie.

 

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.