FNV Vrouwenfestival workshops IM Makeup

FNV Vrouwenfestival beauty workshops IM Makeup

FNV VrouwenfestivalIn het kader van Internationale Vrouwendag verzorgde IM Makeup op 8 maart make up workshops tijdens het evenement FNV Vrouwenfestival ONE VOICE in het Cygnus Gymnasium in Amsterdam. Op die dag vierden FNV Vrouwen samen met andere vrouwen de Internationale Vrouwendag. Tijdens het FNV Vrouwen Festival konden vrouwen netwerken, themacafés bijwonen en workshops volgen. Ik was voor de workshops uitgenodigd door het Netwerk Vrouwen FNV.

FNV Vrouwenfestival beauty menu

Mijn makeup workshops tijdens het FNV Vrouwenfestival maakten onderdeel uit van het beauty en wellness café, waar meerdere stands stonden. Het programma bestond uit een make up menu waaruit bezoekers aan mijn stand konden kiezen. Uit het gekozen onderwerp kregen ze 15 minuten persoonlijk advies en tips voor een mooie(re) uitstraling.

Onderwerpen van het makeup menu

waren onder andere make up voor: de gekleurde huid, rijpere huid (50+), brildragers. Maar ook klassieke smokey eyes, perfecte wenkbrauwen, eyeliner aanbrengen (kohl/gel/vloeibaar) en mooie lippen. Tijdens het festival zijn vele foto’s genomen. De meeste vragen gingen over het mooi opmaken van de ogen. Dat verbaast me niets aangezien de meeste vrouwen daar moeite mee hebben, terwijl de ogen de blikvangers (kunnen) zijn van het gezicht. Ook heb ik een viertal vrouwen van middelbare leeftijd in mijn stoel gehad, waar ik goede adviezen aan kon geven over welke make up goed past bij de rijpere huid. Tijdens het evenement zijn ook foto’s gemaakt. Bekijk ze hier.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.