Fashion shoot Miss Marmelstein

Fashion shoot Miss Marmelstein voor lookbook

Eind mei verzorgde ik de makeup op de fashion shoot voor de lookbook van Miss Marmelstein Studio’s. Dat is het modelabel van mijn zusje Emilie Marmelstein (opdrachtgever en hoofd styling). De crew bestond verder uit Stephanie Spanjer (model) en Otto Janssen (fotograaf). ‪Zie hieronder het eindresultaat van de shoot.

Uitleg van de makeup look

Ten eerste heb ik voor de basis hele lichte kleuren gebruikt, zodat ik haar een geisha-achtige teint kon geven. Met shapen en highlighten heb ik meer diepte en nuances in Stephanie’s gezicht aangebracht. Ten tweede heb ik de wenkbrauwen en ogen gedaan. Deze moesten heel licht worden, maar niet helemaal verdwijnen. Met meerdere lagen huidkleurige concealer, oogschaduw en poeder heb ik de lichte look gecreëerd. De ogen heb ik goed vetvrij gemaakt. Die heb ik met een ink eyeliner pen van Bobbi Brown schuin omhoog getekend. Daarna heb ik het ingevuld met waterproof gel eyeliner voor de intense zwarte kleur. Om te zorgen dat de oogmakeup tijdens de shoot goed te zien was, was de wing bijna twee centimeter dik.

Als laatste heb ik de lippen gedaan. Op de lippen heb ik eerste een rode lipliner aangebracht en daarna ingevuld met een felrode lippenstift van L’Oréal Vrai Rouge 106. Een hele mooie kleur, maar helaas niet meer verkrijgbaar. Ik heb meerdere lagen gebruikt en vóór iedere laag de lippen voorzien van een beetje transparante poeder, zodat je een extra goede dekking krijgt.

Ook visagie nodig voor een fashion shoot?

Heb je binnenkort een shoot waarbij je wel professionele visagie kan gebruiken? Lees alles over een makeup voor een fashion shoot. 

fashion shoot
fashion shoot
fashion shoot
fashion shoot
Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.