Facebook beoordelingen voor IM Makeup

Een aanbeveling van een ander is de beste promotie voor een bedrijf. Daarom ben ik erg blij met de vele positieve Facebook reviews, die ik de afgelopen jaren op Facebook heb mogen ontvangen. Doordat mijn klanten hun ervaring delen, helpen zij anderen een keuze te maken. Op deze pagina lees je een kleine selectie van de vele Facebook reviews. Je vindt er meer op mijn Facebook-pagina. Lees ook de klantbeoordelingen in mijn gastenboek of de Google reviews.

facebook recensies im makeupfacebook beoordelingen
5.0 powered by Facebook

Facebook reviews over 1-op-1 Makeup advies

Hieronder lees je een paar beoordelingen van klanten, die een 1-op-1 makeup advies hebben geboekt.


Facebook beoordelingen IM Makeup diversen

Hieronder lees je een paar Facebook reviews voor de make-up workshops voor groepen, bruidsmake-up en feestelijke makeup.

Sharing is caring!