Facebook beoordelingen IM Makeup

Facebook beoordelingen IM Makeup

Lees hieronder de Facebook beoordelingen IM Makeup van mijn klanten en laat je door hun persoonlijke ervaringen overtuigen. Lees ook de vele klantbeoordelingen in mijn gastenboek.

 

facebook recensies im makeupfacebook beoordelingen im makeup
5.0 powered by Facebook

Facebook beoordelingen IM Makeup voor 1-op-1 Makeup advies

Samira Salman

Samira Salman

maand geleden
Gisteren heb ik een workshop gevolgd bij Irena. Ik was nogal een ‘oen’ met make up en deed maar wat. Eigenlijk had ik ook nooit zo de interesse om me daar erg in te verdiepen. Voor m’n werk is het wel fijn om af en toe goed opgemaakt te zijn en besloot daarom een soort spoedcursus te doen bij Irena, getriggerd door de mooie voor & na foto’s die ik voorbij zag komen. Het was echt een hele fijne en leerzame middag. Ze is heel gastvrij, heeft erg goed uitleg gegeven over de producten, welke kleuren bij je passen en hoe je make up aanbrengt. Gelukkig mocht ik ook zelf gaan oefenen, zodat ik eenmaal thuis, weet wat ik precies moet doen. Ik heb een persoonlijk make up advieskaart gekregen waarmee ik naar de winkels kan om de juiste producten aan te schaffen. Nu lekker oefenen ermee!
Mina Tecim

Mina Tecim

3 maanden geleden
Vandaag heb ik bij Irena 1 op 1 make-up advies gehad. Zij was heel vriendelijk, heeft me meteen op mijn gemak laten voelen. Irena nam de tijd om alles uitgebreid, duidelijk te vertellen. Heel veel adviezen en tips gekregen. Het voelde heel vertrouwd en omdat ik er zooo tevreden over was, heb ik meteen de tweede sessie geboekt:)) ik kan niet wachten tot de tweede sessie. Wat ik ook heel fijn vond, was dat ik meteen eind van de dag mijn make-up advieskaart in mijn mail box heb gehad. Heel erg bedankt Irena!! Ik ga snel aan de slag:) Tot 19 juni!
Sylvia Bus

Sylvia Bus

5 maanden geleden
Na mijn ooglidcorrectie wist ik niet goed hoe ik mijn ogen mooi kon opmaken. Irena heeft mij daarin perfect geadviseerd. Nog iedere dag ben ik er blij mee. Ze heeft sowieso een heel goed gevoel voor het adviseren van de make-up die bij jouw persoonlijkheid past. En: ze heeft me veel tips en tricks geleerd. Denk dat ik binnenkort maar weer eens terugga voor een opfriscursus!
Lilian Lilian

Lilian Lilian

5 maanden geleden
Inmiddels ben ik twee keer al bij Irena geweest voor een 1-1 make up advies. Irena geeft een duidelijke uitleg over wat wel en niet bij je past. Vooral het kleuradvies heb ik veel aangehad. Ik weet nu precies waar ik qua kleur rekening mee moet houden voor make up en kleding. Daarbij heeft ze me ook geleerd hoe ik heel makkelijk mijn eigen wenkbrauwen kan epileren en mooi kan bijhouden waardoor ik het niet steeds moet laten doen. De producten die ze aanbeveelt zijn makkelijk te krijgen, van goede kwaliteit en hoeven niet duur te zijn (bijv hema en etos). Wat ik ook prettig vind is dat ze veelal werkt met natuurlijke producten en mij kan vertellen welke producten wel of niet vegan zijn. Verder is het make up advies gewoon heel erg leuk om te doen en praktisch toepasbaar waardoor ik er elke dag plezier van heb. Ik vind het 1-1 make up advies een echte aanrader en een goede investering. Ik ga zeker nog een keer terug voor een derde keer, want er zijn nog een paar dingen/technieken die ik echt wil leren.
Chinedum Nwosu

Chinedum Nwosu

5 maanden geleden
Leuke 1 een op 1 make up advies met Irena. Ze geeft heel veel leerzame informatie, en is erg enthousiast. Ook interesssant om te horen over de kleurenanalyse die past bij mijn huid.
Riana Siegmann

Riana Siegmann

5 maanden geleden
Afgelopen zaterdagochtend was ik bij Irena. Ze stelde me snel op mijn gemak. Ik gebruik nauwelijks make up dus alles was nieuw. Dat was geen enkel probleem want Irena legde alles heel precies en vriendelijk uit. Het oefenen van het aanbrengen van de make up was erg nuttig, wat een tips en trucjes zijn er om er mooier uit te zien. En wat het mooiste was: aan het eind voelde ik me inderdaad mooier, zonder dat ik het gevoel had dikke lagen make up op te hebben. Precies waar ik naar op zoek was. Ik zou iedereen aanraden om bij Irena langs te gaan voor advies rondom make up. Irena heeft niet alleen veel verstand van make up maar ook van de huid en hoe deze het best verzorgd kan worden. Een dag later ontving ik de make up advieskaart waarop alle producten en hoe ze aangebracht moeten worden staan beschreven. Nu kan ik zelf de keuze maken wat ik wel en niet aanschaf en hoeveel geld ik daar aan uit wil geven. Al met al een heerlijke ochtend met prettig en deskundig advies.
Judith Suiker

Judith Suiker

jaar geleden
Vandaag 1-op-1 makeup advies gehad van Irena. Veel geleerd, ook over huidverzorging. Ik gebruik normaal weinig makeup en ik heb heel veel praktische en bruikbare tips gekregen. Bijvoorbeeld hoe ik mooi eyeliner kan opdoen, iets wat me tot vandaag nog nooit gelukt was. Het leuke is dat je meteen zelf aan de slag gaat. Irena bracht de makeup aan op de linkerkant van mijn gezicht en vervolgens ging ik zelf oefenen aan de rechterkant. Het resultaat was super mooi en ik heb veel zin om me vaker te gaan opmaken. Het meest blij ben ik met mijn wenkbrauwen. Ik wilde ze nooit laten epileren, maar bij Irena durfde ik het aan. De vorm is nu veel mooier en mijn gezicht spreekt daardoor meer. En ik weet nu ook dat ik een zomertype ben. Niet alleen handig om te weten bij het kiezen van de juiste kleur makeup, maar ook bij het winkelen voor kleding.
Vanessa Rijkens

Vanessa Rijkens

jaar geleden
Zonder enige make up kennis kwam ik bij Irena voor een 1-op-1 sessie. Ze heeft me stap voor stap alles uitgelegd en zelf laten oefenen. Het was een zeer geslaagde, persoonlijke, leerzame en gezellige sessie! Nu flink oefenen zodat ik straks vol zelfvertrouwen aan mijn nieuwe baan kan beginnen. <3
Anouk Nolte

Anouk Nolte

jaar geleden
Irena is fantastisch! Ze heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en daar een ontzettend mooie Make-Up van gemaakt die ik zelf elke dag kan doen. Je kan meteen met het advies aan de slag en Irena denkt ook heel erg mee met de aankoop van producten. Ik ga sowieso weer terug voor nieuwe technieken en party Make-Up!!
Manon Brinkman

Manon Brinkman

jaar geleden
Voor het eerst in mijn leven de juiste kleur foundation gevonden, dankzij Irena! Eerst had ze een kleur uitgekozen en opgebracht; dat vond ik al hartstikke mooi. Toen besloot ze er nog een kleur doorheen te mengen en wat ik toen zag, was spectaculair. De best matchende foundation ever! Een heel subtiel verschil, maar wel het verschil dat het verschil maakt. Wat een leuke en leerzame middag. Ook nog geleerd hoe ik de vorm van mijn gezicht kan ‘shapen’ en highlighten en ik kan nu zelfs gel eyeliner aanbrengen. Supergoede uitleg en geduld. En nu ga ik maar stevig oefenen 😉 Dank je wel, Irena! Ik heb ervan genoten!
Martien Koot

Martien Koot

2 jaar geleden
Ik heb een workshop bij Irena geboekt voor mijn vrouw. Irena werkt heel ontspannen, professioneel en maakt een advies op maat. Mijn vrouw heeft een leuke tijd gehad en maakt nog dagelijks gebruik van de adviezen en tips van Irena, kortom een topper!

Facebook beoordelingen IM Makeup workshop voor groepen

Suzanne Marmelstein

Suzanne Marmelstein

maand geleden
Super mooi opgemaakt op mijn vrijgezellen feest met mijn zusjes en vriendinnen. We hebben veel geleerd en je hebt alles goed uitgelegd! Zeker een aanrader! !!
Sophia Marmelstein

Sophia Marmelstein

maand geleden
Een heldere en diepgaande uitleg. Leuk dat je direct zelf aan de slag gaat. Goed advies van de verschillende producten aangepast aan je budget. En natuurlijk een erg charmante lesgever.
Laurie Redegeld

Laurie Redegeld

maand geleden
Super leuke workshop gehad tijdens een vrijgezellenfeestje! Onder andere geleerd hoe kleine dingen een heel groot verschil kunnen maken! Een echte aanrader dus!!
Irina Meijers

Irina Meijers

3 maanden geleden
Hele leuke make up workshop! Vol nieuwe ideeen de deur uit gegaan. Prettig dat alle benodigdheden aanwezig waren op de locatie. De ideale start van een vrijgezellenfeest!
Veronique Aicha

Veronique Aicha

3 maanden geleden
Top, dank!
Nur Çetin

Nur Çetin

3 maanden geleden
Top vrijgezellenfeest gehad. Bedankt Irena��
Lia Marmelstein-de Koning

Lia Marmelstein-de Koning

8 maanden geleden
16 december 2016. Het was moeilijk om een gezamenlijke dag af te spreken met de vier zussen. En wat doe je met die vier zestigplus zussen die shoppen niet hoog op hun verlanglijst hebben staan. Een dochter van een verre achterneef, die in de Achterhoek nog goede wijn op zijn krasse leeftijd verbouwt, adviseert als vigasist in Amsterdam vrouwen over make-up mogelijkheden. Irena Marmelstein bleek een vriendelijke, sprankelende en deskundige vrouw te zijn die ons een gezellige en leerzame middag bezorgde. Ze leerde ons de kunst van het opmaken . Een fris accent voor de rijpere huid. En ook hier gold dat overdaad schaadt. Uitbundigheid mag wanneer de gelegenheid daar aanleiding toe geeft. Het was gezellig in een ontspannen sfeer. We hebben veel gelachen met zijn vijven. Vier zussen straalde die avond in het Vietnamese restaurant. Echt een aanrader!

Facebook beoordelingen IM Makeup diversen

Judith Veen

Judith Veen

5 maanden geleden
Op 3 februari 2017 trouwde ik in Amsterdam. Mijn beste vriendin Irena, die ook visagiste is, bood aan mijn visagie en haar te verzorgen. Eerst kwam ze langs voor een test sessie. Dat was heel prettig! Zo konden we samen bepalen wat het mooiste stond. De dag zelf was daardoor heel relaxed. Zij wist wat ze ging doen en ik kon me geheel aan haar overgeven. Het resultaat was prachtig! Heel naturel, maar toch net wat feestelijker dan mijn make-up loze huidje van alledag. Ik voelde me een prinses! Heel veel dank lieve Irena voor een ontspannen en prachtig resultaat!
Evertine Marmelstein

Evertine Marmelstein

jaar geleden
Bij drie van de vier fashion shoots van Miss Marmelstein heb ik de hulp ingeroepen van IM Makeup. Iedere keer weer een uiterst prettige samenwerking met Irena, die tijdens de shoots verantwoordelijk was voor de visagie. Ze blinkt uit in het vertalen van het gewenste beeld naar creatieve en passende makeup looks, die tijdens de shoot perfect op de modellen worden aangebracht. Haar kennis van makeup en de laatste trends, professionele houding en scherpe oog voor detail leverden bij alle shoots prachtige foto’s op. Kortom, als je Irena inhuurt voor een fotoshoot kun je erop vertrouwen dat je kwaliteit krijgt.
Lisanne de Hoop

Lisanne de Hoop

2 jaar geleden
Irena weet écht wat ze doet! Ik ging erheen omdat ik volle lippen wilde. Met een paar eenvoudige tips en trics, kan ik nu elke dag in een paar minuten er stylish uitzien.Twijfel je of je langs moet gaan? Gewoon doen!!