Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen: wat anderen van IM Makeup vinden

Heb je op mijn website rondgekeken en overweeg je mij in te huren? Dan kan ik me voorstellen, dat je eerst wat ervaringen van anderen wilt lezen voordat je de knoop doorhakt. Er zijn namelijk heel veel visagistes. Dan kan het prettig zijn als je van anderen kunt lezen hoe ze mijn diensten hebben ervaren. Je leest op deze pagina allemaal onafhankelijke ervaringen, zodat jij een goede en weloverwogen keuze kunt maken. De klantbeoordelingen vind je in het gastenboek onderaan deze pagina.

Klantbeoordelingen

Tevreden over mijn diensten? 

Heb je van mijn make up diensten gebruik gemaakt? Dan stel ik het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen in mijn gastenboek. Plaats ook een van de klantbeoordelingen! Een ervaring als de jouwe zijn namelijk zeer waardevol en een onafhankelijke aanbeveling voor een ander. Jouw review helpt anderen om een goede beslissing te nemen. De naam of foto bij jouw beoordeling wordt bepaald door wat jij zelf invult. Alvast heel erg bedankt voor je waardevolle feedback!

Naast klantbeoordelingen op deze pagina, ben ik ook altijd heel erg blij met een Facebook recensie ;-))

Schrijf een beoordeling

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Jouw beoordeling wordt pas zichtbaar nadat deze door ons is goedgekeurd. Om veiligheidsredenen slaan we het ip address 34.228.38.35 op.
22 berichten.
Persoonlijk advies Persoonlijk advies uit Roos Heuft, 18-06-2011 schreef op 6 januari 2012 om 23:47:
Hoi Irena, Het was echt geweldig. Je hebt heel veel geduld en legt alles goed uit. Ik was echt verbaasd dat ik er zo prachtig uit kon zien met de goede make-up en juiste ogenschaduw. Je bent echt een aanrader voor iedereen die een persoonlijk advies wil hebben. Veel succes verder en wie weet tot ziens. Groetje, Roos
Persoonlijke wensen Persoonlijke wensen uit Corinne, 11-03-2011 schreef op 6 januari 2012 om 23:47:
Eindelijk iemand die eerst kijkt en dan doet. Niet zomaar een trend nadoen maar de "look" aanpassen aan wie je bent en de wensen die je hebt.