Klantbeoordelingen over IM Makeuplipsticks op een rij

Heb je op mijn website rondgekeken en overweeg je mij in te huren? Dan kan ik me voorstellen, dat je eerst wat ervaringen van anderen wilt lezen voordat je de knoop doorhakt. Er zijn namelijk heel veel visagistes. Dan kan het prettig zijn als je van anderen kunt lezen hoe ze mijn diensten hebben ervaren. Je leest op deze pagina allemaal onafhankelijke ervaringen, zodat jij een goede en weloverwogen keuze kunt maken. De klantbeoordelingen vind je in het gastenboek onderaan deze pagina.

Klantbeoordelingen over mijn diensten

Heb je van mijn make up diensten gebruik gemaakt? En plaats je liever geen review op Facebook en/of Google? Dan kun je jouw persoonlijke ervaring ook delen met een tekstje in mijn gastenboek. Een ervaring als de jouwe zijn namelijk zeer waardevol en een onafhankelijke aanbeveling voor een ander. Jouw ervaring helpt andere vrouwen om een goede beslissing te nemen. De naam of foto bij jouw beoordeling wordt bepaald door wat jij zelf invult. Alvast heel erg bedankt voor je waardevolle feedback!

Naast klantbeoordelingen op deze pagina, ben ik ook altijd heel erg blij met een Facebook aanbeveling en/of Google review ;-))

Schrijf een beoordeling

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Jouw beoordeling wordt pas zichtbaar nadat deze door ons is goedgekeurd. Om veiligheidsredenen slaan we het ip address 3.235.223.5 op.
26 berichten.
Visagie Visagie uit Aisia, 21-09-2013 heeft geschreven op 21 september 2012 om 19:33
Ik werd voor een videoshoot door Irena opgemaakt en had voor het eerst geen last van puistjes en uitslag na de mooie make up.
Dynasty feest Dynasty feest uit Michiel Veugelers, 01-04-2012 heeft geschreven op 1 april 2012 om 15:44
De make up die Irena maakt voor het Dynasty feest was zeer professioneel en mooi. En de dames hadden ook leuke tijd. Irena laat vrouwen van alle leeftijden stralen!
Persoonlijke make-up sessie Persoonlijke make-up sessie uit Marit, 06-01-2012 heeft geschreven op 6 januari 2012 om 23:48
Hoi Irena, Nogmaals hartelijk dank voor de persoonlijke make up sessie vandaag. Ik vond het heel erg leuk en leerzaam! Na vandaag weet ik waar ik moet beginnen als ik mezelf op moet maken en welke producten ik moet gebruiken (en hoe!). De kleur analyse vind ik ook heel handig. Voor iedereen die dit leest: een sessie bij Irena is echt een aanrader! Ze is een vakvrouw waar het enthousiasme van af spat! Ze past de sessie helemaal op jou aan, op wat jij wil leren. Het was ontzettend goed voorbereid allemaal, met heel veel aandacht, dat zag je gelijk. Irena neemt ook echt de tijd voor de sessie. Kortom, het was super! Bedankt! Groeten, Marit
Visagie voor fotoshoot Visagie voor fotoshoot uit Irenka van den Hout, 20-08-2011 heeft geschreven op 6 januari 2012 om 23:48
Hi Irena, Wat een wonderen kan je toch verrichten! Een gezicht dat duidelijk slaap tekort komt, weet je te laten stralen. Dank je wel voor je geduld met mijn tranende ogen. Ik weet zeker dat de foto's van Jan Jelle de Boer mede dankzij jou een mooi bijdrage aan VMC's V-style zullen leveren. Graag tot gauw! x, Irenka
Persoonlijk advies Persoonlijk advies uit Roos Heuft, 18-06-2011 heeft geschreven op 6 januari 2012 om 23:47
Hoi Irena, Het was echt geweldig. Je hebt heel veel geduld en legt alles goed uit. Ik was echt verbaasd dat ik er zo prachtig uit kon zien met de goede make-up en juiste ogenschaduw. Je bent echt een aanrader voor iedereen die een persoonlijk advies wil hebben. Veel succes verder en wie weet tot ziens. Groetje, Roos
Persoonlijke wensen Persoonlijke wensen uit Corinne, 11-03-2011 heeft geschreven op 6 januari 2012 om 23:47
Eindelijk iemand die eerst kijkt en dan doet. Niet zomaar een trend nadoen maar de "look" aanpassen aan wie je bent en de wensen die je hebt.

Sharing is caring!