Coronavirus maatregelen tijdens makeup workshops

Coronavirus maatregelen tijdens make-up workshops 

Coronavirus maatregelen

Ik ben heel blij dat ik weer klanten mag ontvangen! Bij een contactberoep als de mijne is regelmatig sprake van contact met klanten binnen een afstand van 1,5 meter. Het is dus belangrijk dat ik zo veilig mogelijk werk en dat het voor mijn klanten veilig is om langs te komen. Daarom volg ik de richtlijnen van het RIVM strikt op. Hieronder lees je alles over mijn coronavirus maatregelen tijdens en na een make-up advies of make-up workshop. Wel zo handig om te weten als je binnenkort een afspraak met mij hebt.

Coronavirus maatregelen om veilig te werken:

  • Handen regelmatig met water en zeep wassen en ik schud geen handen. Klanten vraag ik bij binnenkomst de handen te wassen met water en zeep. Naast (hand)zeep zorg ik ook voor papieren handdoekjes en staat altijd een fles handdesinfectiemiddel op tafel.
  • Ik houd 1,5 meter afstand. Tijdens kleuranalyses en het voordoen van make-up technieken draag ik een medisch mondkapje.
  • De workshopruimte, meubilair en gebruikte producten (kwasten en make-up) maak ik voor en na workshops schoon en ik ventileer de ruimte goed.
  • Je kunt alleen op een afspraak komen indien je tenminste 24 uur geen klachten hebt zoals hoesten, neusverkoudheid of koorts. Je mag ook niet samenwonen met iemand in thuisisolatie.
  • Vóór aanvang van workshops doe ik de gezondheidscheck (lees in de volgende alinea de vragen). Als je één daarvan met ‘ja’ beantwoordt, kan de afspraak niet doorgaan. Heb je geboekt en op de dag van de afspraak klachten? Bel me om deze te annuleren. Dan maken we een nieuwe afspraak als je beter bent.
  • Ik stop direct als ik tijdens de workshop klachten ontwikkel en plan een nieuwe afspraak.
  • In alle afspraakbevestigingen verwijs ik naar deze pagina met voorzorgsmaatregelen.
  • I.v.m. COVID-19 zijn alleen workshops met maximaal 3 personen mogelijk.

Coronavirus maatregelen: gezondheidscheck RIVM

Wanneer je één van onderstaande vragen met JA beantwoordt, kan je geen afspraak maken of naar een geplande afspraak komen.

Corona gezondheidscheck RIVM

Samenwerken bij handhaving coronavirus maatregelen 

Als we de RIVM-maatregelen aanhouden, kunnen we samen helpen de verspreiding van het virus te voorkomen. Alvast bedankt voor je medewerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.