Opdrachtgevers

Opdrachtgevers IM Makeup

De afgelopen jaren heb ik allerlei makeup klussen gedaan voor meerdere opdrachtgevers. Op deze pagina vind je een selectie van mijn zakelijke opdrachtgevers door de jaren heen. Op die manier krijg je een indruk van waar ik voor word ingehuurd door bedrijven.

Opdrachtgevers fotoshoot

 • Augustus 2016 heb ik de makeup van Emilie Marmelstein (mijn zusje) verzorgd voor de fashionshoot van haar voorjaarscollectie van 2017 voor haar modelabel Miss Marmelstein.
 • Mei 2015 verzorgde ik de visagie voor de fashion shoot ten behoeve van de lookbook van de winter/zomercollectie 2014/2015. Fotograaf Otto Jansen en model Stephanie Spanjer. www.missmarmelstein.com
opdrachtgevers

Fotoshoot Miss Marmelstein 2015

 • Januari 2014 had ik deze klus helemaal in Winterswijk voor Esta Haarmode. Ik verzorgde de visagie van drie mannelijke modellen voor een speciale fotoshoot. De foto’s waren voor deelname aan de American Crew All-Star Challenge. Dat is een internationale kapperswedstrijd. Bekijk het foto-album op Facebook. Opdrachtgever: Edwin van Staalduinen, Fotograaf: Geert Leemkuil, Kappers: Laura van Wezel en Petra Smalbraak, Modellen: Joris van Dinther, Mirko Westerbrink en Glenn.
opdrachtgevers

Shoot Esta Haarmode ’14

Opdrachtgevers evenementen

 • Maart 2017: op 21 maart was het Best Workplaces event 2017 van Great Place to Work. In opdracht van Amplify Eventmarketing heb ik feestelijke make up make-overs verzorgd voor vrouwelijke VIP-gasten van het team bij Great Places to Work.
 • Augustus 2016 verzorgde ik in opdracht van Acting Beauty de make up voor een operazanger op de boot uit naam van Plastic Whale. Zijn look was een regenboog makeup. Bekijk foto’s van the making of en het eindresultaat.
 • Maart 2015: makeup advies tijdens FNV Vrouwendag. www.fnvvrouwenbond.nl
 • Oktober 2014: visagie van 10 professionele dansers voor een Halloween flashmob bij een callcenterbedrijf, een actie van FNV en CNV. De zombie look paste goed bij de campagneslogan “Voorkom een horrorscenario in jouw sector, kom in actie voor een nieuwe cao!”. Bekijk het foto-album op Facebook. Choreograaf: Patricia Winklaar; Dansers: Nicole Geldens, Ellen Oudshoorn, Ivana Zakova, Louise Fernandes, Mara Strijdhaftig, Mwana Ellis, Anouska Lieveld, Lisa Nijenhuis, Naigel Mac Nack en Patricia Winklaar; Productie flashmob: New Dance Productions & Chassé Dance Studios.

  opdrachtgevers

  Halloween flashmob FNV 2014

 • Juni 2011: presentaties tijdens een voorlichtingsavond voor vrouwen over pensioenen. www.apg.nl
 • Maart 2011: mini make-overs tijdens de FNV Vrouwendag. www.fnvvrouwenbond.nl
 • Maart 2011: visagie en haarstyling voor de promotietour ter introductie van Elyx Absolut Vodka in clubs en restaurants in Amsterdam. www.actingbeauty.nl
 • Januari 2011: 5 minute make-overs tijdens het VMC-Nieuwjaarsevent.
 • September 2010: mini make-overs tijdens een groot ING bedrijfsfeest in Zwolle. www.beautyevents.nl
 • Juni 2010: visagie verzorgd voor de modeshow tijdens Den Haag Shopping Night. www.actingbeauty.nl

Opdrachtgevers videoproducties

Opdrachtgevers diversen

www.spiriet.nl
September 2011 
heb ik de visagie verzorgd voor de première van de theatervoorstelling ‘Ontboezemingen’, een voorstelling over vrouwen en kanker.

www.helsloottrading.nl
Mei 2011:
visagie workshop voor 8 personen voor een teambuilding dag.