Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen: wat anderen van IM Makeup vinden

Heb je op mijn website rondgekeken en overweeg je mij in te huren? Dan kan ik me voorstellen, dat je eerst wat ervaringen van anderen wilt lezen voordat je de knoop doorhakt. Er zijn namelijk heel veel visagistes. Dan kan het prettig zijn als je van anderen kunt lezen hoe ze mijn diensten hebben ervaren. Je leest op deze pagina allemaal onafhankelijke ervaringen, zodat jij een goede en weloverwogen keuze kunt maken. De klantbeoordelingen vind je in het gastenboek onderaan deze pagina.

Klantbeoordelingen

Tevreden over mijn diensten? 

Heb je van mijn make up diensten gebruik gemaakt? Dan stel ik het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen in mijn gastenboek. Plaats ook een van de klantbeoordelingen! Een ervaring als de jouwe zijn namelijk zeer waardevol en een onafhankelijke aanbeveling voor een ander. Jouw review helpt anderen om een goede beslissing te nemen. De naam of foto bij jouw beoordeling wordt bepaald door wat jij zelf invult. Alvast heel erg bedankt voor je waardevolle feedback!

Naast klantbeoordelingen op deze pagina, ben ik ook altijd heel erg blij met een Facebook recensie ;-))

Schrijf een beoordeling

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Jouw beoordeling wordt pas zichtbaar nadat deze door ons is goedgekeurd. Om veiligheidsredenen slaan we het ip address 54.92.180.46 op.
Samira Samira uit Almere schreef op 11 juli 2017 om 14:05:
Gisteren heb ik een workshop gevolgd bij Irena. Ik was nogal een 'oen' met make up en deed maar wat. Eigenlijk had ik ook nooit zo de interesse om me daar erg in te verdiepen. Voor m'n werk is het wel fijn om af en toe goed opgemaakt te zijn en besloot daarom een soort spoedcursus te doen bij Irena, getriggerd door de mooie voor & na foto's die ik voorbij zag komen. Het was echt een hele fijne en leerzame middag. Ze is heel gastvrij, heeft erg goed uitleg gegeven over de producten, welke kleuren bij je passen en hoe je make up aanbrengt. Gelukkig mocht ik ook zelf gaan oefenen, zodat ik eenmaal thuis weet wat ik precies moet doen. Ik heb een persoonlijk make up advieskaart gekregen waarmee ik naar de winkels kan om de juiste producten aan te schaffen. Nu lekker oefenen ermee!
Latife Latife uit Amsterdam schreef op 8 mei 2017 om 21:44:
Vandaag heb ik bij Irena 1 op 1 make-up advies gehad. Zij was heel vriendelijk, heeft me meteen op mijn gemak laten voelen. Irena nam de tijd om alles uitgebreid, duidelijk te vertellen. Heel veel adviezen en tips gekregen. Het voelde heel vertrouwd en omdat ik er zooo tevreden over was, heb ik meteen de tweede sessie geboekt:)) ik kan niet wachten tot de tweede sessie. Wat ik ook heel fijn vond, was dat ik meteen eind van de dag mijn make-up advieskaart in mijn mail box heb gehad. Heel erg bedankt Irena!! Ik ga snel aan de slag:) Tot 19 juni!
Leonie Leonie uit Haarlem schreef op 12 maart 2017 om 20:53:
After many years of not knowing and not daring to do much with make up I saw the advert for Irena's workshops. Her manner of working, typically one-to-one, and her goal, natural makeup, really appealed to me. I learnt more in a couple of hours than I had picked up in all my years and I was very happy with the end result. It was also very useful to receive a personalised advice pdf afterwards as, even though I stood the very next day in a shop, I still wouldn't have known what to buy without it!
Hatun Hatun uit Hoofddorp schreef op 8 april 2016 om 21:11:
Wij hebben op 12 maart 2016 met een groep van 10 dames een make-up workshop bij Irena thuis gevolgd. Dit was een super gezellige en leerzame workshop! Irena heeft ons allemaal een voor een op een leuke manier adviezen gegeven. We hadden eerlijk gezegd van te voren niet gedacht dat een workshop in huiskamer sfeer zo leuk kon zijn! Dit is echt een aanrader voor iedereen die met een groep iets typisch 'vrouwelijks' wil doen, bijv. een vrijgezellenfeestje:-) Dank je wel Irena!
Martje Martje uit Amsterdam schreef op 20 maart 2016 om 17:41:
Ik heb afgelopen weekend een 1 op 1 make up advies gehad met Irena en ik kan het iedereen aanraden. Altijd al heb ik het moeilijk gevonden om mezelf met make up uit te drukken en altijd het idee gehad dat hier meer potentieel in zat. Irena heeft mij hierbij geholpen door me stap voor stap te laten zien wat voor een groot verschil make up kan maken. Nu heb ik de tools gekregen om zowel op mijn werk als voor een leuk feestje de juiste make up aan te brengen en op deze manier mijn persoonlijkheid nog extra te benadrukken. Irena dank je wel!
Lilian Lilian uit Amsterdam schreef op 29 februari 2016 om 13:18:
Al jaren zit ik mij af te vragen hoe dat nou echt allemaal moet met die make up. Daarom heb ik een 1-op-1 make up advies bij Irena geboekt. Voordat ik kwam had Irena al met mij besproken wat ik allemaal wilde leren, zodat we tijdens de workshop het maximale eruit konden halen. Ze heeft heel goed gekeken wat bij mij past en wat ook handig voor mij is. Ze heeft de zaken duidelijk uitgelegd en ik heb praktisch toepasbare tips gekregen. Verder weet ik nu wat voor kleurtype ik ben waardoor ik meer richting heb bij het uitzoeken van make up maar ook sieraden. Ontzettend leuk en handig. Irena heeft uitgebreid de tijd voor mij genomen, wat ik echt super vind!! Ik heb er veel van geleerd en ik heb nu een stuk meer plezier gekregen in het opmaken en alles wat daar bij hoort. Ik ga zeker nog een keertje terug om nog meer te leren en ik kan het iedereen aanraden om een 1-op-1 make up advies bij Irena te boeken! Ontzettend bedankt, Irena!
Manon Brinkman Manon Brinkman uit Amsterdam schreef op 7 december 2015 om 18:45:
Bij Irena heb ik de 1-1 make-up workshop gevolgd. Dankzij haar heb ik voor het eerst in mijn leven de juiste kleur foundation gevonden! Eerst had ze een kleur uitgekozen en opgebracht; dat vond ik al hartstikke mooi. Toen besloot ze er nog een kleur doorheen te mengen en wat ik toen zag, was spectaculair. De best matchende foundation ever! Een heel subtiel verschil, maar wel het verschil dat het verschil maakt. Wat een leuke en leerzame middag. Ook nog geleerd hoe ik de vorm van mijn gezicht kan 'shapen' en highlighten en ik kan nu zelfs gel eyeliner aanbrengen. Supergoede uitleg en geduld; heerlijk als iemand zo uitgebreid tijd voor je maakt. En nu ga ik maar stevig oefenen 😉 Dank je wel, Irena! Ik heb ervan genoten! En heel erg leuk dat je ook de visagie voor mijn bedrijfsfilm gaat doen! Ik kijk ernaar uit!
Elsje Elsje schreef op 24 oktober 2015 om 09:51:
Feest want Bob werd 50 en zou het groots vieren. Paniek wat moet ik aan? Besloten om dan maar in ieder geval te zorgen voor goede make up. Met Irena wat mogelijkheden besproken en een afspraak gemaakt. Het resultaat was erg mooi en paste goed bij mij. Mijn vrienden waren onder de indruk (ik draag normaal alleen mascara) én de make up bleef na een hele nacht dansen, perfect zitten. Een aanrader, Irena weet wat ze doet en ze doet het goed!
Marielle Marielle uit Amsterdam schreef op 19 april 2015 om 21:37:
Ik moest er schitterend uitzien voor een Award show en ben zelf niet zo bedreven met make-up, dus heb de hulp van Irena ingeroepen om mij zo mooi mogelijk te maken! En dat is gelukt. Ik heb me de hele avond mooi en stralend gevoeld! Dank je wel.
Jolande Hibels Jolande Hibels uit Amsterdam schreef op 22 maart 2015 om 11:16:
Ik heb bij Irena een 1-op-1 make-up workshop gevolgd. Voor mij een nieuwe wereld maar Irena gaf een hele goede en duidelijke introductie. Voor mij een veelheid aan laagjes en producten, maar steeds met een goede uitleg, niet alleen wat en hoe, maar ook waarom en wat het effect is. Heel praktisch oefenen en uitproberen. Irena keek naar mij en luisterde naar mij en kon daardoor heel precies mijn vragen beantwoorden en mij het advies geven dat ik nodig had. Ik kreeg niets opgedrongen maar kreeg wel waar ik om vroeg en nog iets meer. Ik was daarom heel tevreden over het resultaat. De persoonlijke aandacht maakte het ook heel prettig en ontspannen. Omdat ik met vrijwel geen voorkennis aan de workshop begon was het heel fijn nog een samenvatting op papier mee te krijgen, en via de mail mijn persoonlijke klantenkaart. Met die twee kan ik nu zelf aan de slag. Ik sluit niet uit dat ik nog eens een vervolgafspraak maak als ik zelf een tijdje heb geoefend. Dank je, Irena!
Hella Hella uit Amsterdam schreef op 7 december 2014 om 19:48:
De 1 op 1 workshop bij Irena heb ik als een cadeautje ervaren. Je voelt je heel makkelijk op je gemak bij haar. Als je bij haar komt voor een workshop heeft ze alles tot in de puntjes voorbereid. Ze kijkt goed naar je wensen en persoonlijkheid. Mijn wens, als vrouw van 52 jaar, was basic make up voor alle dag, die niet veel opvalt, maar je toch fris ophaalt en bij mijn leeftijd past. Daarin is ze geslaagd. Ze heeft onder andere een talent voor kleuren, weet uit een palet meteen de kleuren te kiezen die passen: zodra ze die opdoet zie je het verschil met kleuren die ik gewend was te kiezen. Die van haar laten me stralen op een natuurlijke manier. Ze werkt met een hartverwarmende bezieling voor de eigen schoonheid van iedereen persoonlijk, met oog voor details. Wat ik erg fijn vond is dat ze me ook leerde - voordoet én zelf laat oefenen- hoe de manier van opbrengen verschil maakt, dat zit hem vaak in kleine details, heel leuk te weten. Verder heeft ze kennis van goede producten, maar ze laat je vrij om aan te schaffen wat je zelf wilt. Kortom, een aanrader, voor jezelf, of om als cadeau te geven (maar dat kan ook heel fijn zijn voor jezelf...). Dank je wel Irena!
Persoonlijk make-up advies Persoonlijk make-up advies uit Noortje, 17-08-2014 schreef op 17 augustus 2014 om 16:40:
Wauw, dit is echt een aanrader! Als je op zoek bent naar een persoonlijk en laagdrempelig maar ook professioneel make-up advies: Irena maakt dat helemaal waar. Ik heb heel veel handige tips gekregen, precies op mijn eigen (basis)niveau en mijn vriendin juist de meer geavanceerde tips. Ze neemt de tijd in de voorbereiding en luistert heel goed naar wat je wil (bijv je 'gewone' dagmake-up nog mooier maken of feestelijke avond make-up bij een bruiloft) en stemt haar advies en de opbouw van de workshop helemaal af voordat ze zomaar begint. Irena laat je ook heel goed het verschil zien van verschillende methodes. Je krijgt de tijd om zelf te oefenen en met verschillende kwastjes te experimenteren zodat je weet welke je het fijnst vindt. Ze geeft ook goede tips hoe je je persoonlijke probleemplekjes kunt camoufleren of optisch oplossen, ik heb bijv pigmentvlekken in mijn gezicht. Wat ik heel fijn vind is dat ze onafhankelijk is en dus niet commercieel met maar 1 specifiek merk werkt. Ze gebruikt juist verschillende (en vooral betaalbare!) merken waardoor je precies de goede kleuren en materialen kunt krijgen die het best bij jou passen. Hierdoor ga ik het ook echt gebruiken! En als top-afsluiting: je krijgt na afloop je persoonlijke klantenkaart opgestuurd als pdf, waarop ze alle tips en gebruikte materialen heeft gezet die jij zelf het mooiste vond. Irena, nogmaals heel erg bedankt!!
Individueel make-up advies Individueel make-up advies uit Colinda Vinke, 06-01-2014 schreef op 6 januari 2014 om 08:45:
Hoi Irena, Nogmaals dank voor het individuele make-up advies dat ik van jou heb gekregen. Via Google vond ik jouw website en die sprak me erg aan door de persoonlijke aanpak, waarbij de focus ligt op het helpen van mensen bij hun vragen en/of problemen. En mij heb je super goed geholpen! Als gevolg van acne heb ik helaas geen egale huid en vond ik het erg prettig om technieken te leren om dit zoveel mogelijk te camoufleren zonder dat het onnatuurlijk wordt. Daarnaast heb ik last van assymetrie in mijn gezicht, met name mijn ogen. Bij het opmaken liep ik hier steeds weer tegen aan. Nu weet ik hoe ik dit zoveel mogelijk kan compenseren waardoor mijn ogen meer gelijk zijn. En als toetje het epileren van mijn werkbrauwen! Super, hoeveel verschil dat maakt! Kortom: er ging een blije vrouw de deur uit! Voor iedereen die op zoek is naar een laagdrempelige benadering, wil weten hoe zijn/haar "problemen" het best kunnen worden aangepakt en geinteresseerd is welke kleuren wel of juist niet mooi staan... Irena is de oplossing!!! Bedankt en succes met alles! Groetjes, Colinda
Visagie Visagie uit Aisia, 21-09-2013 schreef op 21 september 2012 om 19:33:
Ik werd voor een videoshoot door Irena opgemaakt en had voor het eerst geen last van puistjes en uitslag na de mooie make up.
Dynasty feest Dynasty feest uit Michiel Veugelers, 01-04-2012 schreef op 1 april 2012 om 15:44:
De make up die Irena maakt voor het Dynasty feest was zeer professioneel en mooi. En de dames hadden ook leuke tijd. Irena laat vrouwen van alle leeftijden stralen!
Persoonlijke make-up sessie Persoonlijke make-up sessie uit Marit, 06-01-2012 schreef op 6 januari 2012 om 23:48:
Hoi Irena, Nogmaals hartelijk dank voor de persoonlijke make up sessie vandaag. Ik vond het heel erg leuk en leerzaam! Na vandaag weet ik waar ik moet beginnen als ik mezelf op moet maken en welke producten ik moet gebruiken (en hoe!). De kleur analyse vind ik ook heel handig. Voor iedereen die dit leest: een sessie bij Irena is echt een aanrader! Ze is een vakvrouw waar het enthousiasme van af spat! Ze past de sessie helemaal op jou aan, op wat jij wil leren. Het was ontzettend goed voorbereid allemaal, met heel veel aandacht, dat zag je gelijk. Irena neemt ook echt de tijd voor de sessie. Kortom, het was super! Bedankt! Groeten, Marit
Visagie voor fotoshoot Visagie voor fotoshoot uit Irenka van den Hout, 20-08-2011 schreef op 6 januari 2012 om 23:48:
Hi Irena, Wat een wonderen kan je toch verrichten! Een gezicht dat duidelijk slaap tekort komt, weet je te laten stralen. Dank je wel voor je geduld met mijn tranende ogen. Ik weet zeker dat de foto's van Jan Jelle de Boer mede dankzij jou een mooi bijdrage aan VMC's V-style zullen leveren. Graag tot gauw! x, Irenka
Persoonlijk advies Persoonlijk advies uit Roos Heuft, 18-06-2011 schreef op 6 januari 2012 om 23:47:
Hoi Irena, Het was echt geweldig. Je hebt heel veel geduld en legt alles goed uit. Ik was echt verbaasd dat ik er zo prachtig uit kon zien met de goede make-up en juiste ogenschaduw. Je bent echt een aanrader voor iedereen die een persoonlijk advies wil hebben. Veel succes verder en wie weet tot ziens. Groetje, Roos
Persoonlijke wensen Persoonlijke wensen uit Corinne, 11-03-2011 schreef op 6 januari 2012 om 23:47:
Eindelijk iemand die eerst kijkt en dan doet. Niet zomaar een trend nadoen maar de "look" aanpassen aan wie je bent en de wensen die je hebt.