Aan het werk

Aan het werk: een kijkje in de keuken

aan het werk

Benieuwd naar beelden terwijl ik aan het werk ben? Op deze pagina krijg je een idee van het reilen en zeilen als visagist en kun je zien wat ik zoal doe. De meeste klanten ontvang ik thuis, omdat ik veel workshops geef. Bijvoorbeeld een 1-op-1 makeup advies of een makeup workshop, maar ik ben ook regelmatig met mijn make up koffer op pad voor opdrachten buiten de deur. Zoals voor fotoshoots op locatie, bruidsmakeup of make-overs tijdens evenementen. Laatst heb ik nog tien vrouwelijke gasten een mooie feestelijke make-up gegeven. Ze waren heel blij met hun looks, want ze straalden van oor tot oor.

Soms vreemde locaties

Fotoshoots en videoproducties vinden altijd buiten of in een studio plaats, maar soms ben ik aan het werk op hele aparte plekken. Een paar jaar geleden verzorgde ik de visagie voor de cast van de videoclip van de band Seeka. Deze werd opgenomen midden in het Haarlemse bos, omdat dat paste bij de clip. Bovendien was mijn werkplek een picknick tafel. Een aparte, maar mooie ervaring. We hadden de hele dag mooi weer en goed licht, want dat is heel belangrijk bij een videoproductie.

Bekijk de fotogalerij

Op deze pagina vind je een selectie foto’s, die gemaakt zijn terwijl ik aan het werk ben. Bedankt aan alle opdrachtgevers en vrienden voor het maken of regelen van de foto’s, zodat ik daarmee een kijkje in de keuken kan geven van mijn werk.