Aan het werk

IM Makeup aan het werk

aan het werk

Op deze pagina krijg je een idee van het reilen en zeilen als visagist en kun je foto’s bekijken terwijl ik aan het werk ben. Hoewel de meeste van mijn klanten naar mij toe komen, bijvoorbeeld voor een 1-op-1 makeup advies of een makeup workshop, ben ik als visagist ook regelmatig met mijn make up koffer op pad voor opdrachten buiten de deur. Een paar weken geleden nog voor een heel groot evenement in Amsterdam, waar ik op korte termijn voor geboekt was. Samen met een haarstylist, die ik geregeld had, heb ik ik tien vrouwelijke gasten mooi gemaakt. Zij de kapsels en ik de feestelijke make-up. Ze waren heel blij met hun looks.

Soms vreemde locaties

Fotoshoots en videoproducties vinden altijd buiten of in een studio plaats, maar soms ben ik aan het werk op hele aparte plekken. Een paar jaar geleden verzorgde ik de visagie voor de cast van de videoclip van de band Seeka. Deze werd opgenomen midden in het Haarlemse bos, omdat dat paste bij de clip. Bovendien was mijn werkplek een picknick tafel. Een aparte, maar mooie ervaring. We hadden de hele dag mooi weer en goed licht. Dat is niet geheel onbelangrijk bij een videoproductie.

Bekijk de fotogalerij

Op deze pagina vind je een selectie foto’s, die gemaakt zijn terwijl ik aan het werk ben. Bedankt aan alle opdrachtgevers en vrienden voor het maken of regelen van de foto’s.